Såld lägenhet på Vattugatan 3A i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vattugatan 3A

Välplanerad 3:a med stor balkong i fantastiskt söderläge! Låg avgift med ledig p-plats!

Såld

Välplanerad 3:a med stor balkong i fantastiskt söderläge! Låg avgift med ledig p-plats!

Välkommen till denna unika bostad med den bästa kombinationen av centralt men ändå lugnt och lummigt läge! Invid den grönskande Tornparken erbjuds denna trea med genomgående planlösning. Här finns en tilltagen balkong i ett grönskande söderläge, väl tilltaget vardagsrum, trivsamt och väldisponerat kök, helkaklat badrum med TM, separat WC, klädkammare samt två sovrum i lugnt läge. Brf Tornparken är en av Sundbybergs mest stabila föreningar med låga avgifter och låg belåning. Lägg därtill att 1 parkeringsplats finns ledig. Missa inte denna pärla, den måste upplevas på plats!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, gym, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Vattugatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis runt hörnet. Alldeles intill bostaden finner man Tornparken och dess utbud av både trevlig restaurang samt uppskattad lekpark. Underbara Lötsjön och Golfängarna ligger dessutom en kortare promenad bort.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

5 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.