Såld lägenhet på Vintergatan 2B i SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Vintergatan 2B

Såld

-- Annonserat pris accepteras som slutpris! --

Söker du en stilfull lägenhet, med snygg design, påkostade materialval och ett centralt toppläge i Sundbyberg? Då har du här ditt drömboende! Med en genomtänkt och yteffektiv planlösning får du här en optimal planerad 1 på 30 kvm. Stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen ner till golvet skapar en känsla av rymd och ger ett fantastiskt flöde av ljus. Balkong om ca 6 kvm möjliggör för flertalet möbleringsalternativ, och med söderläget, kan du här njuta av solen under hela dagen plus en enastående utsikt! Bekvämligheter såsom marmor, golvvärme i hela lägenheten, vackert parkettgolv är bara några smakprov på vad du möts av. Högst upp på huset ligger en gemensam grönskande takterrass med grill och orangeri där du kan sitta och koppla av i kvällssolen.

Med trivsam avgift på attraktiv adress bor man här med närhet till hjärtat av Sundbyberg med goda kommunikationer som tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, fjärrtåg & buss. Tuletorget, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och sjöar såsom Lötsjön och Råstasjön. Från lägenheten tar du hissen ner till föreningens inomhusgarage. Flertalet garageplatser har laddstolpe. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd. I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga.

Det optimala läget som bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del av både Sundbyberg och Solnas mångsidiga utbud.

Visa mer
Slutpris

2 325 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.