Vintergatan 1 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 1

Exklusiv 2:a med stor hörnbalkong i solläge!

Kommande

Exklusiv 2:a med stor hörnbalkong i solläge!

Hör av dig för privatvisning. Varmt välkomna till denna exklusiva och arkitektritade bostad som präglas av tidlösa och stilrena materialval som sten och trä vilket är modernt och kvalitativt. Det i kombination med ett extra öga för detaljer gör att bostaden andas lyx och hotellkänsla. Stor hörnbalkong om hela 21kvm med många soltimmar som sätter pricken över i:et för denna underbara bostad. Stora fönsterpartier som ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och bidrar till en luftigare känsla. Det tillsammans med den öppna och sociala planlösningen skapar de bästa förutsättningarna för att samla familj och vänner.

Här erbjuds bekvämligheter som golvvärme, tjusigt kök från Noblessa med köksbänk och stänkskydd i grå terrazzo-sten. Stort och ljust badrum med stengolv och kaklade/målade väggar. Takdusch, tvätt,- och torkmaskin- vardagslyx! Rogivande och mysigt sovrum med inbyggd garderob, heltäckningsmatta samt målade väggar i fin kulör. Genomgående ljusa och fräscha ytor, målade väggar och vackert enstavsparkett på golvet.

Detta är ett boende för dig som önskar det lilla extra!

Här bor du i en av Sundbybergs populäraste förening med gemensam takterrass med grill samt ett orangeri med utkök. Tillgång till festlokal och övernattningslägenhet. Varmgarage, cykelförråd samt eget stort källarförråd.

Varmt välkommen!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 53 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 3 av 6, hiss finns
 • Avgift: 2 704 kr inkl. Värme och VA. Varmvatten betalas separat. 81 kr/mån tillkommer för kabel-tv. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal som debiteras eftersläpande.
 • Förening: Brf Idared
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vintergatan 1

 • Stor hörnbalkong
 • Genomtänkt planlösning
 • Generös takhöjd
 • Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
 • Låg avgift
 • Externt källarförråd
 • Övernattningslägenhet, takterrass, festlokal i föreningen
 • Hiss ned till garage och förråd
 • Juridisk person kan godkännas i föreningen

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum

Badrum

Hall

Fastigheten

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 704 kr, inkl. Värme och VA. Varmvatten betalas separat. 81 kr/mån tillkommer för kabel-tv. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal som debiteras eftersläpande.
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
53 m² förvaltarens information
Våning
3 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,02119 %
Andel av årsavgift
1,02119 %

Föreningen

Namn
Brf Idared
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
91 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Idared registrerades 2014 och äger fastigheten som Tobin Properties utvecklat. Föreningen omfattar 91 st lägenheter med bostadsrätt. Föreningens adresser är Vintergatan 1, 3 A och 3 B.

Inga avgiftshöjningar är planerade (2022-10-18)

Läs mer på föreningens hemsida
www.vintergatan3.se
FÖRENINGENS EKONOMI
Inga beslutade avgiftsförändringar. (2022-10-18)
Tv och Bredband
Just nu är föreningen ansluten till Sundbybergs stadsnät avseende tjänsterna kabel-TV, bredband och telefoni. Utöver avgiften tillkommer 81 kr/mån för kabel-TV. Bredband tecknas hos valfri operatör och betalas separat av boende. Läs mer om de olika operatörerna på www.sundbybergsstadsnat.se

Föreningen kommer att från och med 1 September 2022 ha gemensamt bredband á 1000 Mbit/s för 81 SEK/månad vi Bahnhof. Om man flyttar in innan dess bör man teckna ett bredband med bindningstid som inte sträcker sig längre. Beloppet kommer att faktureras med avgiften. Via Bahnhof kommer medlemmar även kunna skaffa TV-kanaler och fast telefoni. Medlemmar får själva kontakta Bahnhof för detta.
Gemensamma utrymmen
• Cykelförråd (med möjlighet för tvätt och mek) – Garaget
• Takterass & Orangeri – Vintergatan 3B
• Festlokal, Ateljén – Vintergatan 3A
• Samlingslokal, Ateljén – Vintergatan 3A
• Tvärttstuga utrustad med tvättmaskiner, torkskåp, mangel och grovtvättmaskin – Garaget
• Övernattningslägenhet, Hotellet – Vintergatan 3A
• Miljöstuga – utanför Vintergatan 1
Parkering
Föreningen har 51 st garageplatser. Hyran uppgår till 1250 kr/mån. Garaget administreras av Garagebolaget i SBG AB som ägs av Tobin Properties. Lediga platser! (2022-10-18)
Övrigt
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal som debiteras eftersläpande. Boende bör ej teckna eget elavtal. Varmvatten debiteras separat.

Föreningen har från och med 1 Januari 2019 ej tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring. Boende ska teckna eget bostadsrättstillägg innan tillträde.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Då byggnadsåret är 2016 finns inga större utförda reparationer eller ombyggnader.

Inga kommande renoveringar (2022-10-18)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk ventilation m värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 200 kr/år
vatten
600 kr/år
Försäkring
1 750 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 550 kr/år
Energideklaration
Utförd 2020-04-16
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
112 kWh per kvm och år

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.