Såld lägenhet på Fredsgatan 9B i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 9B

Fin sekelskiftespärla på bästa adress!

Såld

Fin sekelskiftespärla på bästa adress!

I ett högt eftertraktat kvarter ligger denna fantastiskt renoverade lägenhet i fastighet från tidigt 1900-tal. Tidstypiska drag såsom djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd och snidade snickerier är genomgående i hela lägenheten. Till denna charm läggs sedan att lägenheten är totalrenoverad under senare år med stor noggrannhet och med genomtänkta materialval såsom vacker fiskbensparkett och ljusa ytskikt. Lägenheten består av ett modernt renoverat kök i öppen planlösning mot det stilfulla vardagsrummet, trivsamma sovrum, gäst-WC samt helkaklat badrum med golvvärme från föreningens stamrust 2016. Föreningen är solid, har genomfört de större renoveringarna och har god ekonomi. Detta är en riktig Sundbybergspärla som måste upplevas!

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller förhandsvisning!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort.

Visa mer
Slutpris

5 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.