Täby

Mäklare Grindtorp

Grindtorp Grindtorp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Grindtorp

Mäklare Grindtorp

Området är ett av Täbys mest populära för de som söker lägenhet. Du har nära till allt som skola, dagis, idrottsanläggningar, motionsspår, badhus och kommunikationer till Stockholm C. Men framför allt har du närheten till Täby Centrum som är ett av nordens största inomhuscentrum med all service du kan tänka dig och en hel uppsjö av butiker.

Kommunikation

Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station och från Täby Centrums bussterminal finns bussar till alla möjliga destinationer.
Flertalet busshållplatser finns i även runt om i området som tar dig in till in mot Mörby och Danderyd. Med bil tar E18 dig in till stan eller ut på landet.

Närservice

I närområdet finns pizzeria och Icabutik. Dessutom är det kort promenad till shoppingcentret Täby Centrum som nu fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Parkering

Se till föreningens hemsida då parkeringsinfo uppdateras löpande.

Övrigt

Det finns flertalet förskolor och skolor att välja på i området. Ytterbyskolan åk F-5, Näsbydalskolan åk 6-9. Friskolor är Byängsskolan åk F-9, Habiliteket åk F-10, Förskolan Tellus, Nytorp Förskola o Friskola åk F-9, Kristinaskolan åk 1-6 och Svalnäs åk 6-9.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.