Såld lägenhet på Grindtorpsvägen 39 i Grindtorp
Grindtorp

Grindtorpsvägen 39

Letar du efter en mysig 1:a i populära Grindtorp? Då kan detta boende vara något för just dig!

Såld

Letar du efter en mysig 1:a i populära Grindtorp? Då kan detta boende vara något för just dig!

Nu finns möjlighet att förvärva denna smarta och välplanerade lägenhet i populära Brf Jupiter. Disponeringen utnyttjar varje kvadratmeter maximalt. Lägenheten har stora fönsterpartier och bra läge vilket ger gott om ljusinsläpp och fin utsikt över föreningens innergård.

Här bor du på väldisponerade ytor med vitmålade väggar. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med en rymlig sovalkov som skapar en avskild del för sovplatsen. Allrummet ger gott om plats för tv-möbel samt matbord intill fönstret. Fräscht och renoverat badrum med dusch. Trevlig hall med plats för avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren och i anslutning finns även en klädkammare som erbjuder gott om förvaring.

Grindtorp och Brf Jupiter är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och det är många som vill bo här. Det som tilltalar är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Fina bilfria innergårdar med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för båda gammal och ung! På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter. Föreningens fastighet består av 844 lägenheter i tre flerfamiljshus i tre, fyra respektive 11-12 våningar, samt ett butikshus i en våning med souterrängplan.

Visa mer
Slutpris

1 787 000 kr

Ansvarig mäklare

Sherwin Shokofan

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.