Upplands-Bro

Mäklare Bro/Österhagen

Bro/<wbr>Österhagen Bro/Österhagen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Österhagen

Mäklare Bro/Österhagen

Är du på jakt efter en mäklare i Österhagen? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Österhagen ligger oss varmt om hjärtat och vi vill alltid förmedla att det är en av områdets mest attraktiva villaområden. Bor du på Dagsverkarvägen. Backstuguvägen, Skeppartorpsvägen, Vedhuggarvägen eller Eksätervägen? Vi har koll på priserna i området och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid din försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området så hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/upplands-bro/">Mäklare i Upplands-Bro

Övrigt

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av blandad villa-och radhusbebyggelse med Bro centrum som erbjuder bra vardagsservice. Till vackra Lejondalssjön är det cykelavstånd. Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på cykelavstånd.

Flera omtyckta skolor-och förskolor finns i området. Närmaste förskolor är Rosenängen och Finnstaberg. Finnstaskolan, Härneviskolan, Råbyskolan, Tjustaskolan har åk F-5 och Broskolan har åk 6-9. Gymnasium finns i Kungsängen.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.