Dagsverkarvägen 18 Bro/Österhagen
Bro/Österhagen

Dagsverkarvägen 18

Eksjöhus med ypperligt läge i attraktiva Österhagen!

BUDGIVNING PÅGÅR

Eksjöhus med ypperligt läge i attraktiva Österhagen!

Välkommen till ett av Österhagens bästa lägen med plan tomt om 1104 kvm där ni njuter av solen hela dagen. Villa om 175 kvm med lättmöblerade sovrum och två helkaklade badrum. Entréplanet har fina sällskapsytor med vardagsrum och stor matplats. Allrum i övre plan med entresolöppning mot nedre plan. I Österhagen bor ni med naturen, hästhagar och lantlig miljö runt knuten! Till bad i Lejondalssjön är det cykelavstånd och till Broängarnas naturreservat går det att ta en skön promenad. Bra vardagsservice, simhall och bibliotek finns i Bro centrum. Golfar gör ni på någon av kommunens fyra golfbanor där välrenommerade Bro Hof ligger allra närmast. Smidig access till motorvägen som tar er till Stockholms centrala delar på ca 30 minuter.

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Tryggmärkt
Läs mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 6 995 000 kr
 • Antal rum: 6 rum
 • Boarea: 175 kvm
 • Byggnadsår: 2009
 • Område: Bro/Österhagen, Upplands-Bro
 • Fastighetsbeteckning: Härnevi 10:35

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Dagsverkarvägen 18

 • Eksjöhus
 • Stor tomt
 • Växthus
 • Carport
 • Attraktiv adress
 • Spännande planlösning

Beskrivning

Välkommen till attraktiva Österhagen och ett barnvänligt område med skiftande villabebyggelse. Området består av Skeppartorsvägen, Dagsverkarvägen, Eksätervägen, Backstuguvägen och Vedhuggarvägen och började bebyggas i mitten av 2000-talet. Området är numera uppvuxet med prunkande trädgårdar och omgivet av stora skogsområden samt hästhagar. På gångavstånd finns naturreservatet Broängarna som ligger vid Brofjärden söder om Bros mer centrala delar.
I Österhagen finns boulebana och en lekplats via samfälligheten. Dagverkarvägen 18 ligger mycket bra i området med generös tomt i utmärkt solläge och rika möjligheter till odling, uteliv, lek och spel. Mycket välplanerad villa med hela fyra sovrum och allrum i övre plan. Vattenburen golvvärme i nedre planet. Carport med varmisolerat förråd finns i bekväm anslutning till groventrén. Till pendeltåget är det cykelavstånd och det är smidig access till E18 mot både Stockholm och Västerås. På cykelavstånd finns också simhall, höghöjdsbana, ridskola, bad vid Lejondalssjön och aktivitetspark. Det finns ett flertal skolor i området där den nyaste är Jensen Education som ligger i Tegelhagen och kommer från och med HT-22 att erbjuda årskurs F-9.

Visa mer

Matplats

Spatiös matplats med rikt ljusflöde från såväl de höga fönsterpartierna samt takfönster. Plats för ett riktigt stort matbord där ni samlar familj och vänner. Ljusa väggar och fondtapet i grönt med vackert mönster.

Visa mer

Kök

Stort arbetskök från kvalitativa HTH-kök. Gott om arbetsytor samt generös köksö. Ovan köksön sitter integrerade spotlights i taket. Skåpinredning i vitlaserad ek med vinställ. Fönster ovan diskbänk ger fint ljusinsläpp. Bänkskiva i laminat. Mosaik i svart ovan arbetsytor. Integrerad induktionshäll. Spisfläkt med snygg kåpa. Kyl och frys i fullhöjd. Inbyggd varmluftsugn med Pyrolysfunktion. Inbyggnadsmicro. Diskmaskin.

Visa mer

Vardagsrum

Sällskapsrum med utblick över tomtsidan och gott om plats för soffgrupp. Stort fönsterparti från golv till tak gör att ljuset flödar fritt. Parkettgolv. Ljusa väggar.

Visa mer

Duschrum

Duschrum i smakfullt utförande och ingång till dressing-room. Grafitgrå klinkers med golvvärme, skönt för kalla fötter. Vitt kakel med fondavsnitt i glasmosaik med aqua-ton vid handfat samt WC. Snygga kommoder från Vedum med skålhandfat. Duschhörna med vikbara duschväggar. Handdukstork. Inkaklade speglar och fina ljusarmaturer.

Visa mer

Hall

Rymlig entré med dörr med ljusinsläpp. Garderob med skjutdörrar i spegelglas. Högt i tak med balkongräcke från övre plan. Räcke i stål med överliggare i ek. Ljusa väggar och klinkergolv i ljusgrått.

Visa mer

Sovrum 1

Master bedroom med utgång till altanen via dörr i helglas. Rektangulärt kikfönster ger fint ljus utan att ta möblerbar väggyta i anspråk. Parkettgolv. Ingång till dressingroom med bra förvaringssystem. Fönster. Parkettgolv. Tapet i vilsam, puderrosa ton. Från dressingroom nås duschrummet.

Visa mer

Tvättstuga

Välutrustad tvättstuga med praktisk groventré, perfekt efter ridturen, hundpromenaden eller barnens lek i regnet. Frostade fönster och väggfast hyllsystem. Rostfri ho med underskåp och en garderob. Klinkergolv i grå ton. Centraldammsugare. Två tvättmaskiner. Torktumlare.
Torkskåp. Två st varmvattenberedare från IVT.

Visa mer

Uteplatser

Fina uteplatser där ni kan följa solens gång. Trevlig middagsplats i sydvästläge med vy över tomtsidan. Ytterligare en altan finns i anslutning till framsidan och här njuter ni av morgonsolen.

Visa mer

Allrum

Allrum i övre plan, perfekt som ett andra vardagsrum med plats för TV. Mindre fönster samt takfönster. Ljusa väggar. Vindslucka. Ingång till klädkammare med parkettgolv och vitmålade väggar. Trapphus med ljusinsläpp via takfönster. Entresolöppning mot sällskapsytor i nedre plan med skjutdörrar som stänger ute ljud men inte ljus!

Visa mer

Badrum

Stort badrum med fönster i två väderstreck. Väggkakel i svart med fond i turkos ton. Duschhörna med turkost kakel. Dubbelkommod och inkaklade speglar. Handdukstork. Integrerade spotlights i taket. Den fina bastun nås via dörr i rökfärgat glas.

Visa mer

Sovrum 2

Rum med fri vy över tomtsidan. Två fönster. Vita väggar och fondtapet med diskret mönster. Parkettgolv. En garderob

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum med utsikt över tomten. Två fönster. En garderob. Vita väggar och fondtapet i diskret mönster. Parkettgolv.

Visa mer

Sovrum 4

Sovrum med vy över entrésidan. Ljusa väggar. Två fönster. Två garderober. Parkettgolv.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Härnevi 10:35
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea
175 m² taxeringsinformation
Tomtarea
1 104 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme
BYGGNADSÅR
2009 
Byggnadstyp
2-plansvilla
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ekonomi

Utgångspris
6 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,741%
TAXERINGSVÄRDE
4 431 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
3 199 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
4 500 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
36 816 kr/år
VA
5 364 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
500 kr/år
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer. I posten VA ingår även sophämtning. Elkostnad avser 2021. Service är gjord 2022 på golvvärme och panna.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
42 680 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Nätbolag
Eon
Elförbrukning
27 865 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2014-02-13
Energiförbrukning
105 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Härnevi GA:13 ändamål: Grönområden, Kvartersanläggning, Övrigt, Samfällighet: Upplands-Bro Härnevi S:15
Planbestämmelser
Detaljplan Ändring Av Dp Vattenskyddsområde

Allmänt om området

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av blandad villa-och radhusbebyggelse med Bro centrum som erbjuder bra vardagsservice. Till vackra Lejondalssjön är det cykelavstånd. Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på cykelavstånd.

Flera omtyckta skolor-och förskolor finns i området. Närmaste förskolor är Rosenängen och Finnstaberg. Finnstaskolan, Härneviskolan, Råbyskolan, Tjustaskolan har åk F-5 och Broskolan har åk 6-9. Gymnasium finns i Kungsängen.

Övrigt

#naturnära
>Bros trevligaste gata
>-Boende i området

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.