Lidingö

Mäklare Bergsätra

Bergsätra Bergsätra info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

Mäklare Bergsätra

Bergsätra är ett högt beläget område som ligger ostört med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp. Här bor du nära både lummiga grönområden såväl som vatten och nödvändig närservice. På några minuter når du Kottlasjön som sommartid erbjuder badmöjligheter och där det vintertid uppförs en plogad bana för skridsko- och skidåkning. Några minuter bort hittar når du strandpromenaden vid Dalénum, Kappsta och Långängens naturreservat med flertalet motionsspår och vackra promenadstråk.

Kommunikation

Från Bergsätra tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Skärsätra och Aga station som bägge ligger på promenadavstånd, når du Ropsten på ca 15 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. Lidingö Stad och SL har omfattande planer på att låta den nya Spårväg City bindas samman med Lidingöbanan, vilket i såfall kommer göra det möjligt att ta sig från Bergätra till Stockholm City med ett och samma tåg. Närtrafiken, busslinje 921 och 923 trafikerar Bergsätra och vidare till övriga Lidingö. Nattbuss linje 291. Med bil tar du dig enkelt från Bergsätra, över Lidingöbron och vidare till Stockholm eller genom Norra Länken till de stora motorlederna. För att utnyttja närheten till vattnet och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan närliggande Dalénum, Nacka och Nybrokajen. Här gäller SL kortet och du tar dig till Nybrokajen på ca 22 minuter.

Närservice

På närbelägna Skärsätra Torg hittar du bland annat Lidingös Saluhall en delikatessbutik och restaurang samt flertalet restauranger samt café, frisör och järnhandel. För dig som gillar att träna så når du SATS Dalénum på några minuter. Närhet till både Willys och ICA Kvantum.

Parkering

Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra utefter Gavelvägen för 300 kr/mån. Stort garage finns i källarplan med hissanslutning och varmgarageplatser för 750 kr/månad. Avsedda parkeringsplatser för moped/MC finns i garaget.

Det finns dessutom 4 st parkeringsplatser avsedda för gäster på Gavelvägen.

Lidingö

Mäklare Lidingö

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Lidingö redan idag.

Ring 46856208300 E-post lidingo@smh.se

Pyrolavägen 3, 18160 Lidingö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.