Gavelvägen 3 Bergsätra
Bergsätra

Gavelvägen 3

Mysig 2:a med balkong mot lummig trädgård

Kommande

Mysig 2:a med balkong mot lummig trädgård

I denna välplanerade 2:a har man sol hela morgonen och kan njuta av utsikten mot den gröna trädgården med sina höga träd utanför. Detta är en trevlig och välskött förening med flera trevliga sittplatser runt byggnaden, den ena med grillplats. Området är lugnt och trivsamt med en blandning av flerfamiljshus och villor. Både Skärsätra torg och Lidingöbanan är en kort promenad bort. Även närhet till stora matbutiker och gröna sköna naturområden såsom Kappsta och Kottlasjön. Välkommen till en riktigt trevlig lägenhet mitt i Bergsätra i hjärtat av Lidingö!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 59 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 100 kr inklusive värme och vatten
  • Förening: Brf Gavelvägen
  • Byggnadsår: 1948
  • Område: Bergsätra, Lidingö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gavelvägen 3

  • Solig balkong
  • Stambytt badrum
  • Lugnt och trivsamt område

VÄLKOMMEN

Välkommen till Gavelvägen 3 i Bergsätra, en härligt charmig 40-talsfastighet med vackra fönster, balkonger och trapphus. Detta är en välskött fastighet med flera uteplatser för samvaro sommartid.

HALL

Väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning samt platsbyggda garderober för ytterligare förvaring. På golvet ligger praktisk svart klinker.

KÖK

Trivsamt kök med plats för många med matplats vid fönstret. Vita släta skåpluckor, vita vitvaror såsom kyl/frys, spis, diskmaskin. Rostfri fläktkåpa mot helkaklad vägg i vitt. Rejäla arbetsbänkar i ek samt vita väggar och ekparkett på golvet.

SOVRUM

Rofyllt sovrummet med plats för dubbelsäng och kanske arbetshörna. 2 inbyggda garderober. Ljusgula väggar samt ekparkett på golvet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är stort och rymligt och rymmer idag både dubbelsäng och soffhörna. Här finns också utgång till lägenhetens balkong. Ljusgrå väggar och originalparkett på golvet.

BALKONG

Härlig balkong från 2015 i högt och insynsskyddat läge. Här finns plats för möbler och odling. Läget är lugnt och fridfullt mot den lummiga baksidan.

BADRUM

helkaklat badrum från 2009 då föreningen gjorde sitt stambyte.Handfat med överliggande spegelskåp, badkar och handdukstork. Vita väggar med en vertikal bård i terrakotta och samma färg på klinkergolvet.

BRF GAVELVÄGEN

Föreningen har en stor lummig tomt med mycket grönska och flera sittplatser samt grillplats. Föreningen arbetar dessutom aktivt med att bli en klimatsmart förening och har installerat flera laddstationer för att möjliggöra innehav av elbil.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Annika Hedman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Annika Hedman

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

I denna välplanerade 2:a har man sol hela morgonen och kan njuta av utsikten mot den gröna trädgården med sina höga träd utanför. Detta är en trevlig och välskött förening med flera trevliga sittplatser runt byggnaden, den ena med grillplats. Området är lugnt och trivsamt med en blandning av flerfamiljshus och villor. Både Skärsätra torg och Lidingöbanan är en kort promenad bort. Även närhet till stora matbutiker och gröna sköna naturområden såsom Kappsta och Kottlasjön. Välkommen till en riktigt trevlig lägenhet mitt i Bergsätra i hjärtat av Lidingö!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 100 kr, inklusive värme och vatten
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
2,92159 %
Uteplats
Solig balkong i sydost-läge, samt flera gemensamma uteplatser på gården.

Föreningen

Namn
Brf Gavelvägen
Antal lägenheter
34 lägenheter varav 2 hyresrätter, 1 lokal
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Gavelvägen består av ett flerbostadshus, beläget på Gavelvägen 1-7 med 34 lägenheter, varav 31 bostadsrätter och 3 hyresrätter och 1 lokal (lokalen är uthyrd till Sjöscouterna). Lokalen går att hyra av sjöscouterna för egna sammankomster. Fastigheten uppfördes 1948 och förvärvades av föreningen 2011. Gemensamma utrymmen består av en modern tvättstuga med tillhörande torkrum belägen i källarplan på Gavelvägen 3, samt utrymme för sopsortering och återvinning i källaren. Intill fastigheten äger föreningen tomtmark med ett lummigt naturområde, lekplats och grillplats. Föreningen arbetar aktivt för att bli en klimatsmart förening och har dessutom uppmärksammats för detta.
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till fiber. ComHem är huvudleverantör. Bostadsrättsinnehavaren väljer och tecknar eget abonnemang för bredband.
Parkering
Föreningen upplåter 25 parkeringsplatser som kostar 250 kronor/mån. Det finns 4 elstolpar för laddning av el-bilar. Av grannföreningen finns även möjlighet att hyra garageplats i mån av plats.
FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa och försäkringen innehåller även tilläggsförsäkring för medlem.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2021 Renovering tvättstuga och torkrum
2020 Installation fjärrvärme/undercentral
2018 Relinat bottenstammen
2016 Målning av trapphus och källargolv
2015 Balkongbygge, fönstermålning, omläggning av tak
2013 OVK besiktning
2012 Nya maskiner i tvättstugan och torkrum, nya elledningar i hela fastigheten
2011 Nya portar, nya källardörrar, låssystem inkl. portkod, bytt expansionskärl och pump för varmvattencirkulation
2008-2009 Stambyte i lägenheterna
1995 Omläggning av tak, omputsning av fasad
1990 Fjärrvärmeundercentral med värmeväxlarenhet installerad

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1948
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör två källarförråd.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,323%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 400 kr/år
Försäkring
2 100 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2020-02-21
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
149 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Bergsätra är ett högt beläget område som ligger ostört med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp. Här bor du nära både lummiga grönområden såväl som vatten och nödvändig närservice. På några minuter når du Kottlasjön som sommartid erbjuder badmöjligheter och där det vintertid uppförs en plogad bana för skridsko- och skidåkning. Några minuter bort hittar når du strandpromenaden vid Dalénum, Kappsta och Långängens naturreservat med flertalet motionsspår och vackra promenadstråk.

Kommunikation

Från Bergsätra tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Skärsätra och Aga station som bägge ligger på promenadavstånd, når du Ropsten på ca 15 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. . Närtrafiken, busslinje 921 och 923 trafikerar Bergsätra och vidare till övriga Lidingö. Nattbuss linje 291. Med bil tar du dig enkelt från Bergsätra, över Lidingöbron och vidare till Stockholm eller genom Norra Länken till de stora motorlederna. För att utnyttja närheten till vattnet och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan närliggande Dalénum, Nacka och Nybrokajen. Här gäller SL kortet och du tar dig till Nybrokajen på ca 22 minuter.

Närservice

På närbelägna Skärsätra Torg hittar du bland annat Lidingös Saluhall, en delikatessbutik och restaurang samt flertalet restauranger, café och frisör. För dig som gillar att träna så når du SATS Dalénum på några minuter. Närhet till både Willys och ICA Kvantum.

Parkering

Förutom föreningens egen parkering finns dessutom 2 st parkeringsplatser avsedda för gäster på Gavelvägen.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.