Gavelvägen 4 Bergsätra
Bergsätra

Gavelvägen 4

Kommande

Inbäddad i lummig grönska i uppvuxna villakvarter hittar du Gavelvägen och denna lägenhet om 5 rok. En genomgående lägenhet med väl tilltagna och öppna, sociala sällskapsytor, ljusa ytskikt och en stor balkong med sjöutsikt där det är tillåtet att grilla. Fyra bra sovrum samt ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst wc. Lägenheten är ursprungligen disponerad som 4 rok vilket enkelt kan återställas för den som önskar. Här bor du bekvämt i en välskött förening med hiss och förrådet i direkt anslutning till lägenheten. Garageplats finns för den som önskar. Fantastiska omgivningar med nära till både grönområden, vatten, närservice och kommunikationer. Vill du veta mer kontakta ansvarig mäklare!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 104 kvm föreningens information
 • Antal rum: 5 rum
 • Våning: 2 av 3, hiss finns
 • Avgift: 6 394 kr inkl värme, VA och bredband
 • Förening: Berguven
 • Byggnadsår: 2004-2005
 • Område: Bergsätra, Lidingö

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sara Danielsson

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gavelvägen 4

 • Sjöutsikt
 • Lugnt område med fantastiska omgivningar
 • Öppen planlösning
 • 4 eller 5 rok

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sara Danielsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 394 kr, inkl värme, VA och bredband
Antal rum
5 rum + Kök
Boarea
104 m² föreningens information
Våning
2 av 3, hiss finns
Andel i förening
3,13874 %
Allmänt om lägenheten
Till lägenheten hör ett förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten. Väl tilltaget med fönster.

Föreningen

Namn
Berguven
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
36 lägenheter
Allmänt om föreningen
På södra Lidingö i området Bergsätra ligger Bostadsrättsföreningen Berguven som upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt. Byggnaderna uppfördes 2004-2005 och är således moderna.
Tv och Bredband
Föreningen har avtal med Telenor om Bredband och TV
Telenor: Bredband: Fiber Bredband - 1000 Mbit/s. Betalas av föreningen
TV - Fiber TV - TV Bas - Betalas av föreningen
Parkering
Föreningen äger tillsammans med Brf Röda Ugglan via Stensötan SFF garaget/carport-huset i backen på Mittvägen. Föreningen disponerar hela det nedre planet med 30 parkeringsplatser. För ut- och inpasse-ring krävs särskild nyckel. Om så önskas kan fjärröppnare erhållas mot en deposition på 500 kr.
Föreningen disponerar även 16 uteplatser längs backen på Mittvägen.
Samtliga platser är försedda med uttag för motorvärmare. Se instruk-tion i separat fil nedan.Längst ned i backen på Mittvägen mot Bergsätravägen finns ett antal platser för gästparkering. Dessa platser är avgiftsbelagda och kostar 4 kr per timme. Om föreningens medlemmar har gäster över en helg finns möjligheten att få ett tillfälligt tillstånd för gästparkering för 48 timmar
FÖRSÄKRING
Bostadsrätts-tillägget i hemförsäkringen ingår i avgiften till föreningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2004-2005
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,181%
Pantsatt
Ja

DRIFT

DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2021-11-22
PRIMÄRENERGITAL
87 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Bergsätra är ett högt beläget område som ligger ostört med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp. Här bor du i ett lugnt, lummigt område med både villor och flerbostadshus. Nära både grönområden, vatten, närservice och kommunikationer. På några minuter når du Kottlasjön som sommartid erbjuder badmöjligheter och där det vintertid uppförs en plogad bana för skridsko- och skidåkning. Några minuter bort hittar når du strandpromenaden vid Dalénum, Kappsta och Långängens naturreservat med flertalet motionsspår och vackra promenadstråk.

Kommunikation

Från Bergsätra tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Skärsätra och Aga station som bägge ligger på promenadavstånd, når du Ropsten på ca 15 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. Närtrafiken trafikerar Bergsätra och vidare till övriga Lidingö. Nattbuss linje 291. Med bil tar du dig enkelt från Bergsätra, över Lidingöbron och vidare till Stockholm eller genom Norra Länken till de stora motorlederna. För att utnyttja närheten till vattnet och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan närliggande Dalénum, Nacka och Nybrokajen. Här gäller SL kortet och du tar dig till Nybrokajen på ca 22 minuter.

Närservice

På närbelägna Skärsätra Torg hittar du bland annat Lidingös Saluhall en delikatessbutik och restaurang samt flertalet restauranger samt café och frisör. För dig som gillar att träna så når du SATS Dalénum på några minuter. Närhet till både Willys och ICA Kvantum.

Parkering

Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra utefter Gavelvägen för 300 kr/mån. Stort garage finns i källarplan med hissanslutning och varmgarageplatser för 750 kr/månad. Avsedda parkeringsplatser för moped/MC finns i garaget.

Det finns dessutom 4 st parkeringsplatser avsedda för gäster på Gavelvägen.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.