Gavelvägen 4 Bergsätra
Bergsätra

Gavelvägen 4

Till salu

Inbäddad i lummig grönska i uppvuxna villakvarter hittar du Gavelvägen och denna lägenhet om 5 rok. En genomgående lägenhet med väl tilltagna och öppna, sociala sällskapsytor, ljusa ytskikt och en stor balkong med sjöutsikt där det är tillåtet att grilla. Fyra bra sovrum samt ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst wc. Lägenheten är ursprungligen disponerad som 4 rok vilket enkelt kan återställas för den som önskar. Här bor du bekvämt i en välskött förening med hiss och förrådet i direkt anslutning till lägenheten. Garageplats finns för den som önskar. Fantastiska omgivningar med nära till både grönområden, vatten, närservice och kommunikationer. Välkommen på visning!

Visa mer
Gavelvägen 4 Gavelvägen 4 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • utgångspris: 7 250 000 kr
 • Boarea: 104 kvm föreningens information
 • Antal rum: 5 rum
 • Våning: 2 av 3, hiss finns
 • Avgift: 6 778 kr inkl värme, VA och bredband
 • Förening: Berguven
 • Byggnadsår: 2004-2005
 • Område: Bergsätra, Lidingö
utgångspris

7 250 000 kr

Visningar

26 Mar 12:00 - 13:00
Välkommen på visning!
27 Mar 17:30 - 18:00
Välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gavelvägen 4

 • Sjöutsikt
 • Lugnt område med fantastiska omgivningar
 • Öppen planlösning
 • 4 eller 5 rok

Hall

Välkommen in. Här finns gott om utrymme att både förvara och hänga av sig kläder och skor i en väl tilltagen garderob med skjutdörrar från golv till tak. Hallen avgränsas med vägg i glas mot resten av lägenheten. Till vänster ligger den separat WC, perfekt för gäster eller som extra tillgång för det större hushållet. Ljust målade väggar och på golvet ligger samma parkett som i övriga lägenheten.

Vardagsrum

Den perfekta platsen för umgänge med vänner och bekanta. Ett ljust, härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mot lägenhetens kök som avgränsas av bardisk. Här finns utrymme för både soffa och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du också lägenhetens balkong.

Balkong

Stor, härlig balkong med sjöutsikt som är bättre än på bild. Här finns utrymme för sittgrupp modell större, egen odling och grill. Och ja du får grilla på balkongen.

Kök

Modernt kök med utrymme för matplats vid det stora fönstret där du blickar ut över föreningens innergård. Bakom vita skåpsluckor och lådfronter döljer sig gott om förvaring. Sobert grå kakel som stänkskydd ovan generös arbetsyta på bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med hel kyl och frys samt spis med ugn, fläkt och diskmaskin.

Master Bedroom

Rogivande sovrum målat i behaglig blå kulör. Fint ljusinsläpp från fönster i öster. Här finns utrymme för dubbelsäng med sängbord på sidorna. Och för dig som gillar förvaring så kommer du bli extra nöjd med den inbyggda garderobsväggen som löper längs ena sidan av rummet.

Sovrum

Då planlösningen har disponerats om från 4-5 rok i denna lägenhet så finns ytterligare tre bra sovrum. Två av sovrummen ligger på varsin sida om lägenhetens badrum och det tredje innanför köket. Samtliga har utrymme för säng, skrivbord och förvaring. Skulle du vilja återställa planlösningen så är det inte svårare än att ta ner den vägg som satts upp i det som tidigare utgjorde Master Bedroom.

Badrum

Modernt badrum. Helkaklat med vita kakelplattor och grå klinkers på golvet. Fint ljusinsläpp genom fönster helt utan insyn. Till höger hittar du wc och handfat med kommod och ovanliggande spegel. Rakt fram hittar du duschen bakom en glasvägg, här finns också möjlighet att sätta in badkar för den som vill ha det. Till vänster en helt egen tvättstuga bestående av tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovan för enklare hantering. En hel vägg med skåp som utgör riktigt bra förvaring för både handdukar, tvättmedel och annat.

Separat wc

Separat wc som du når från hallen. Målat i sober grå färg. Utrustad med wc, handfat och spegel.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sara Danielsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sara Danielsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Inbäddad i lummig grönska i uppvuxna villakvarter hittar du Gavelvägen och denna lägenhet om 5 rok. En genomgående lägenhet med väl tilltagna och öppna, sociala sällskapsytor, ljusa ytskikt och en stor balkong med sjöutsikt där det är tillåtet att grilla. Fyra bra sovrum samt ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst wc. Lägenheten är ursprungligen disponerad som 4 rok vilket enkelt kan återställas för den som önskar. Här bor du bekvämt i en välskött förening med hiss och förrådet i direkt anslutning till lägenheten. Garageplats finns för den som önskar. Fantastiska omgivningar med nära till både grönområden, vatten, närservice och kommunikationer. Välkommen på visning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 778 kr, inkl värme, VA och bredband
Antal rum
5 rum + Kök
Boarea
104 m² föreningens information
Våning
2 av 3, hiss finns
Andel i förening
3,13874 %
Allmänt om lägenheten
Till lägenheten hör ett förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten. Väl tilltaget med fönster.

Föreningen

Namn
Berguven
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
36 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 338 kr
Pantsättningsavgift
535 kr
Allmänt om föreningen
På södra Lidingö i området Bergsätra ligger Bostadsrättsföreningen Berguven som förvärvade fastigheten 2004 och idag upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt. Samfälligheterna förvaltar gemensamhetsanläggningarna som omfattar Stensötan GA, består av grönytor inklusive takyta på parkeringshus, gång- och körvägar, lekyta och markparkeringsplatser med tillhörande anordningar och installationer såsom för dagvattenavlopp och belysning. Stensötan GA 2, består av parkeringshus och miljöstation med in- och utfartsvägar samt tillhörande anordningar och installationer såsom för avlopp, ventilation och el. Stensötan GA 3, består av angöringsväg (Granitvägen) samt gång- och cykelförbindelse med tilhörande anordningar och installationer som erfordras för dess funktionella drift. Dock ej belysningsanordningar. Samt Stensötan GA 4, består av angöringsväg (Gavelvägen) samt gång- och cykelförbindelse med tillhörande anordningar och installationer som erfordras för dess funktionella drift. Dock ej belysning.
Tv och Bredband
Föreningen har avtal med Telenor om Bredband Fiber 1000 Mbit/s samt TV Bas. Detta är inkluderat i angiven månadsavgift.
Gårdsplats
Byggnaderna omsluter en grön och lummig gård med både sittplatser och lekplats.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har dels ett soprum för hushållsopor samt ett återvinningsrum för kartong och wellpapp, förpackningar av typ mjölk, ägg, pasta och flingor samt pappersbärkassar- o säckar, färgat och ofärgat glas, dags- och veckotidningar, broschyrer, kataloger, batterier, plast och metall. Föreningen har två stycken gemensamma barnvagnsförråd. Föreningen har även två stycken gemensamma cykelförråd på gården och cykelställ utomhus.
Parkering
Föreningen äger tillsammans med Brf Röda Ugglan via Stensötan SFF garaget/carport-huset i backen på Mittvägen. Föreningen disponerar hela det nedre planet med 30 parkeringsplatser. Här kan medlemmar hyra garageplats för 1 000 kr/månad. Möjlighet finns att ladda el-bil.
För ut- och inpasse-ring krävs särskild nyckel. Om så önskas kan fjärröppnare erhållas mot en deposition på 500 kr. Föreningen disponerar även 16 uteplatser längs backen på Mittvägen.
Samtliga platser är försedda med uttag för motorvärmare. Dessa kan medlemmar hyra för 500 kr/månad. Det finns även gästplatser för besökare.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår i avgiften till föreningen.
Övrigt
Besök gärna föreningens hemsida för mer information - www.berguven.se
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Se senaste årsredovisning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2004-2005
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

utgångspris
7 250 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,181%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 450 kr/år
Försäkring
5 900 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 350 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Energideklaration
Utförd 2021-11-22
PRIMÄRENERGITAL
87 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Bergsätra är ett högt beläget område som ligger ostört med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp. Här bor du i ett lugnt, lummigt område med både villor och flerbostadshus. Nära både grönområden, vatten, närservice och kommunikationer. På några minuter når du Kottlasjön som sommartid erbjuder badmöjligheter och där det vintertid uppförs en plogad bana för skridsko- och skidåkning. Några minuter bort hittar når du strandpromenaden vid Dalénum, Kappsta och Långängens naturreservat med flertalet motionsspår och vackra promenadstråk.

Kommunikation

Från Bergsätra tar du dig enkelt dit du vill via land eller hav. Med Lidingöbanan som stannar vid Skärsätra och Aga station som bägge ligger på promenadavstånd, når du Ropsten på ca 15 minuter, där tar du sig sedan vidare med tunnelbana eller buss. Närtrafiken trafikerar Bergsätra och vidare till övriga Lidingö. Nattbuss linje 291. Med bil tar du dig enkelt från Bergsätra, över Lidingöbron och vidare till Stockholm eller genom Norra Länken till de stora motorlederna. För att utnyttja närheten till vattnet och Stockholms vattenvägar så finns det en båtlinje som idag går mellan närliggande Dalénum, Nacka och Nybrokajen. Här gäller SL kortet och du tar dig till Nybrokajen på ca 22 minuter.

Närservice

På närbelägna Skärsätra Torg hittar du bland annat Lidingös Saluhall en delikatessbutik och restaurang samt flertalet restauranger samt café och frisör. För dig som gillar att träna så når du SATS Dalénum på några minuter. Närhet till både Willys och ICA Kvantum.

Parkering

Se information om aktuell bostadsrättsförening.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.