Stockholm

Mäklare Enskededalen

Enskededalen Enskededalen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Enskededalen

Mäklare Enskededalen

Enskededalen är en stadsdel i söderort inom Stockholms kommun, ca 6 km från city. Området gränsar till Kärrtorp, Björkhagen, Hammarbyhöjden och Gamla Enskede. En stor del av bebyggelsen är småhus från 1920-talets "trädgårdsstad" och som idag blandas med modern bebyggelse.

Närliggande Nackareservatet är ett naturreservat och friluftsområde som ligger mellan sydöstra Stockholm, Skarpnäck och Nacka kommun. Området är mycket uppskattat med typisk Södertörnsnatur, sjöar som Källtorpssjön och Söderbysjön som används för både bad och skridskoåkning. I området börjar Sörmlandsleden och där finns friluftsgården Hellasgården och Björkhagens GKs 9-håls golfbana. Inom området finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar, löparspår samt skidspår. Motortrafik är förbjuden.

Nytorps gärde är ett gräsfält som till största delen ligger inom stadsdelen Kärrtorp. Mindre delar av fältet ligger inom stadsdelarna Hammarbyhöjden, Björkhagen och Gamla Enskede. Nytorps gärde är ett omtyckt strövområde och är en viktig grön kil för de boende. På gärdet finns även Nytorps bollplan, Nytorpsbadet - ett friluftsbassängbad och ett mindre skogsparti.

Enskede kan också stoltsera med världsarvet Skogskyrkogården som med sin vackra natur och arkitektur lockar besökare från hela världen.

Kommunikation

Från Kärrtorps tunnelbanestation så tar det ca. 10 minuter till Södermalm och ca. 16 minuter till T-centralen. Det finns även en tunnelbanestation i Skogskyrkogården.

Närservice

I Kärrtorp Centrum finns matbutiker, restauranger, bankkontor, Pressbyrån, Apotek, blomsteraffär m.m. Vid korsningen Gamla Tyresövägen och Sockenvägen finns en eko-butik och flertalet restauranger.

Johanneshov

Mäklare Johanneshov

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Johanneshov redan idag.

Ring 86000320 E-post [email protected]

Finn Malmgrens väg 9, 12138 Johanneshov

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.