Såld lägenhet på Grusåsgränd 95 i Enskededalen
Enskededalen

Grusåsgränd 95

Välplanerad tvåa med stor balkong i solid förening!

Såld

Välplanerad tvåa med stor balkong i solid förening!

Nu ges möjligheten att förvärva en fantastisk 2:a i Enskededalen. Med ett oslagbart läge mellan stadspuls, natur och kommunikationer finner ni denna välplanerade pärla på populära Grusåsgränd.

Insynsfritt, och genomgående med fina ytskikt. Bostaden präglas av generösa ljusinsläpp, stora rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till en fantastisk balkong i soligt läge. Smakfullt renoverat kök med matplats för större sällskap. Ett väl tilltaget sovrum i rogivande läge. Stort badrum utrustat med badkar, golvvärme och kombitvättmaskin. Stabil och omtyckt förening. I avgiften ingår även bredband 1000/1000 samt basutbud kabel-TV.

Brf Lönnparken i Enskededalen bildades 2009. En solid förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen upplåter 84 lägenheter med bostadsrätt samt 20 lägenheter med hyresrätt. Dessa hyresrätter är att anse som en dold tillgång till föreningen. Barnvänlig och bilfri innergård med lekplatser, sittplatser och grillmöjligheter.

Enskededalen har ett trevligt centrum med affärer, apotek, pressbyrå, simhall mm. Bara ett stenkast bort finner du Gamla Enskede med sin småstadscharm och butiker samt restauranger. Närmaste T-banestation är Sandborg men även Blåsut ligger väldigt nära. Hela området knyts samman med Globen området med Tele2 arena och utbyggnaden av Globen shopping. Det är ca 10 minuters promenad till Globen. Nackareservatet ligger på gångavstånd samt utomhusbadet mellan Kärrtorp och Björkhagen. Ett hem att trivas i, varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 060 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Exteriör

Övriga bilder

Planlösning