Såld lägenhet på Kallforsvägen 37, 3tr i Bandhagen
Bandhagen

Kallforsvägen 37, 3tr

Högst upp i huset med solig balkong i söderläge!

Såld

Högst upp i huset med solig balkong i söderläge!

Hjärtligt välkomna till en ljus och tilltalande bostad med välgenomtänkt planlösning, vilket ger fint ljusinsläpp från två väderstreck. Här välkomnas ni av en öppen hall med förvaringsmöjligheter. Trivsamt kök med matplats för familjen och fina köksluckor som säljaren låtit måla om. Vardagsrum med plats för soffhörna och matbord och här finner ni utgången till den härliga balkongen i soligt söderläge. Bostaden har två trevliga sovrum, ett renoverat och ovanligt stort badrum då tidigare ägare lätt bygga ut badrummet. Här finns badkar och tvättpelare. Till lägenheten ingår ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Här bor du i stor välskött förening med tillgång till bl.a. samlingslokal och övernattningslägenhet. Med endast några minuter till Bandhagen C har ni tunnelbana, restauranger och butiker. Från Bandhagen C tar ni er på ca 20 min in till centrala Stockholm. Här bor ni även nära skolor och förskolor. För er med yngre barn finns även populära Bandängens parklek med renoverad lekplats och djur som barnen kan hälsa på.

Välkomna till detta lugna och barnvänliga boende nära såväl Stureby (via gångbro) som Bandhagens centrum!

Visa mer
Slutpris

2 950 000 SEK

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

William Mesch

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Välkomna!

Övriga bilder

brf Bandhagen lokal

brf bandhagen övernattningsrum

Planlösning

Kallforsvägen 37