Kommande försäljning lägenhet på Vallmostigen 86 i Bro/Finnsta
Bro/Finnsta

Vallmostigen 86

Välkommen till din egen oas i trevliga Finnsta Gård!

Kommande

Välkommen till din egen oas i trevliga Finnsta Gård!

Ljust och trevligt bostadsrättsradhus om rymliga 77 kvm med två lättmöblerade sovrum och fint vardagsrum med utgång till altan. Fint renoverat arbetskök med intilliggande matplats som ligger i anslutning till vardagsrum. Sagolik tomt och bra läge i ytterkanten av området, här får den odlingsroade sitt lystmäte och det finns gott om lekyta för barnen. Genomgående ljusa färger och fint, helkaklat badrum. Välkommen till ett bekvämt boende med närhet till natur, service och badplatser.

Visa mer
Vallmostigen 86 Vallmostigen 86 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 250 000 kr
 • Boarea: 77 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 1, ej hiss
 • Avgift: 5 038 kr. Inkl värme, vatten samt Internet och TV via Telia ingår
 • Förening: Brf Finnsta Gård
 • Byggnadsår: 1974
 • Område: Bro/Finnsta, Upplands-Bro
Utgångspris

2 250 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Vallmostigen 86

 • Radhus
 • Kaklat badrum
 • Stor tomt
 • Nära buss
 • Stabil brf
 • Fint skick

Beskrivning

Intill blomstrande kolonilotter och blandad bebyggelse ligger trevliga Brf Finnsta Gård. Här kan du enkelt nå service i centrum men också njuta av natur och vatten på gång- och cykelavstånd. Fiskar och badar gör du vid Lejondalssjön. Här finns också grillplats under tak och löpspår samt hundbad! Samtliga lägenheter är av radhuskaraktär med egen ingång. Föreningen består av Vallmostigen och Liljestigen. Lägenheten är en 3:a om 77 kvm med intilliggande förråd och fantastisk tomtsida med altan under tak samt mindre uteplats i anslutning till entrén. Bostadsrättsföreningen höjde sina avgifter i somras och har enligt information från styrelsen ej beslutat om ytterligare höjning (2023-11-29).

Tomt

Härlig tomt med allsköns grönska. Här växer vinranka, klematis och småblommor. Gräsmatta med pallkragar för odling.

Altan

Altan under tak där ni kan sitta insynsskyddat och njuta av solen, grönskan och blomsterprakten. Här finns plats för ett större matbord och soffgrupp.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Vardagsrummet ligger i kontakt med arbetsköket och har plats för matmöbel. Ljusa väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet nås altanen och den fina tomten

Kök

Smart arbetskök med gott om arbets-och avställningsyta. Vit skåpinredning med och mörk bänkskiva. Ljusa väggar och parkettgolv. Inbyggnadsugn. Integrerad spishäll. Spisfläkt. Diskmaskin. Kyl och frys i fullhöjd. Vacker mosaik i gråsvarta toner ovan arbetsbänkar. Fint, naturligt ljus via takljuskupol.

Hall

Stor hall med gott om plats för förvaringsmöbel. Klinkergolv i svart med dekorer i vitt och grått. Ljusa väggar. Snygg ytterdörr i vitt med ljusinsläpp samt sidoljus.

Badrum

Snyggt, helkaklat badrum med duschplats (badkar ryms om så önskas). Vitt väggkakel med accentbård med mosaik i grått och svart. Klinkergolv i svart med dekorer. Fönster. Handfat med kommod. Badrumsskåp med spegel och integrerad belysning. WC. Tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Stort sovrum med utsikt över entrésidan. Ingång till rymlig klädkammare. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2

Sovrum med ingång från vardagsrum. Ljusa väggar och parkettgolv.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marie-Louise Lindgren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Ljust och trevligt bostadsrättsradhus om rymliga 77 kvm med två lättmöblerade sovrum och fint vardagsrum med utgång till altan. Fint renoverat arbetskök med intilliggande matplats som ligger i anslutning till vardagsrum. Sagolik tomt och bra läge i ytterkanten av området, här får den odlingsroade sitt lystmäte och det finns gott om lekyta för barnen. Genomgående ljusa färger och fint, helkaklat badrum. Välkommen till ett bekvämt boende med närhet till natur, service och badplatser.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 038 kr, Inkl värme, vatten samt Internet och TV via Telia ingår
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m² föreningens information
Våning
1 av 1
Andel i förening
0,66568 %
Andel av årsavgift
0,6672 %
Nettoskuldsättning
157 725 kr, 2022 års årsredovisning

Föreningen

Namn
Brf Finnsta Gård
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
170 lägenheter
Överlåtelseavgift
1 463 kr
Pantsättningsavgift
585 kr
Allmänt om föreningen
Husen byggdes 1973-74.
Det finns 170 lägenheter: 48 st lägenheter om 2 rum och kök och 122 st om 3 rum och kök.
Det finns också två miljöhus för källsortering, ett redskapsförråd och en ekonomibyggnad innehållande tvättstuga, gemensamhetslokaler och kansli för föreningen.
Dessutom finns 92 garageplatser i länga, 98 p-platser samt 6 platser för gästparkering.
Garage kan hyras för 400kr/månad
P-plats utan el kostar 200 kr/månad
P-plats med el kostar 250 kr/månad


Internet och Tv via fiber.

Bostadsrättstillägget i medlemmens hemförsäkringen ingår tills vidare i månadsavgiften.


Bostadsrättsföreningen Finnsta Gård bildades 2004. Då renoverades yttertaken, badrummen och ytterförråden. 2007-08 byggdes bl.a. garageportar och tvättstuga om och gårdarna rustades upp.

Utförda reparationer och renoveringar:
Omläggning av yttertak 2003.
Renovering av gemensam tvättstuga 2007.
Renovering av förråd samt byte av garageportar och gatubelysning 2008.
Installation av fiberoptik för TV/Bredband/Telefoni 2012.
Byte av yttre fönster 2012-2013.
OVK samt rengöring av ventilationssystemet 2016.
Föreningen installerar vattenlarm "Dropp-stopp" i alla lägenheter 2016.
Byte av utebelysning till LED år 2018
Avloppsrörsutredning & filmning år 2016 - 2017
Ventilationsutredning & åtgärder år 2016 - 2017
Trädfällning år 2017
Trädplantering år 2017
Lekplatsbesiktning år 2017
Dränering kring husgrunder år 2016 - 2017
Nyanlagd gräsmatta på Lijestigen år 2015
Lekplatsbesiktning år 2013
Fönsterrenovering år 2012
Föreningen är ansluten till Telias fibernät. I månadsavgiften till föreningen ingår digital-TV med ca 18 kanaler och bredband med hastighet 100/10 Mbit/s.KOSTNADER
Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbeloppet
Pantsättningsavgift med 1% av prisbasbeloppet

Föreningen accepterar inte juridisk person som medlem.

För mer information se föreningens hemsida: www.brffinnsta.se/

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1974
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 250 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,738%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 300 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 300 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
El avser hushållsel. Värme ingår i avgiften. Hemförsäkring tillkommer.
Nätbolag
Eon

Allmänt om området

Är du på jakt efter en mäklare i Finnsta? Då är Svenska Mäklarhuset i Upplands-Bro rätt mäklarbyrå för dig! Vi berättar gärna mer om vad som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris vid en försäljning. Vi är lokala fastighetsmäklare som själva valt att bo i området, hör av dig till oss och ta ett första viktigt steg mot en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro här
Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Pendeltåget finns på gång-och cykelavstånd från huset och går med kvartstrafik i rusning mot Stockholm. Buss 555 går till Bro Station och Kungsängen. Direktbuss finns till Kista.
Mellan Kungsängen och Stockholms central råder kvartstrafik större delen av dygnet och från Bro åker tågen varje halvtimme. Med pendeltåg tar resan från Kungsängen till Stockholms central ungefär 25 minuter och ytterligare fem minuter om du åker från Bro. Från Kungsängens station kan du åka buss mot Brunna, Håbo-Tibble och Håtuna. Från Bro station kan du åka mot Ådö och Smidö. Dessutom trafikeras sträckan Bro - Kungsängen - Kista av en direktbuss i rusningstid. Nattetid kan du åka nattbuss mellan Kungsängen och Stockholms central respektive Bro och Stockholms central. Närmaste fjärrtågsstation är Bålsta, dit du kan åka pendeltåg om du köper en tilläggsbiljett för resan över länsgränsen.

Närservice

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av blandad villa-och radhusbebyggelse med Bro centrum på bekvämt avstånd. Till vackra Lejondalssjön är det cykelavstånd. Här badar du på barnvänlig strand och fiskar från bryggan! Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på cykelavstånd.
Fler välrenommerade golfbanor finns i Bro där Bro Hof får sägas vara juvelen i kronan. Rika möjligheter att hålla häst finns i olika platser i kommunen
Flera omtyckta skolor-och förskolor finns i området. Finnstaskolan, Härneviskolan, Råbyskolan, Tjustaskolan har åk F-5 och Broskolan har åk 6-9. Campus Jensen finns i anslutning till Tegelhagen och det finns planer på att bygga Engelska skolan i Bro. Gymnasium finns i Kungsängen. I Bro C finns bra vardagsservice med bl.a frisörer, restauranger och sporthall. Brohuset har renoverats med fint bibliotek och simhall med äventyrsbad, simskola och tävlingsbassäng.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Beskrivning

Tomt

Altan

Vardagsrum

Kök

Hall

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Planlösning

Planritning