Landskrona

Mäklare Drottningen

Drottningen Drottningen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Drottningen

Mäklare Drottningen

Området med bostadsrättsradhus uppfördes i slutet på 70-talet och är beläget mellan Borstahusen och Västra Fäladen. Här bor man med närhet till det mesta och vackra Borstahusen som bjuder på färsk fisk och sköna bad är endast några hjulsnurr bort. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Kvarteret Erikstorp serverar god och kvalitativ mat och från småbåtshamnen når du Ven inom en kvart.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan – både kommunala skolor och friskolor. Endast några få minuter från området ligger Västervångsskolan och Engelska skolan. I Borstahusens hamn ligger matbutiken Ankaret och två fiskaffärer och beger man sig österut finns även Coop, apotek och träningsmöjligheter hos Friskis och Svettis. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva. Nyligen öppnade även ett större Coop i de nordöstra delarna och här finns även ett gym samt djuraffär.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter.

Landskrona

Mäklare Landskrona

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Landskrona redan idag.

Ring 0418-40 29 96 E-post [email protected]

Östergatan 35, 26134 Landskrona

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.