Täby

Mäklare Roslags-Näsby

Roslags-Näsby Roslags-Näsby [email protected] Svenska Mäklarhuset
Roslags-Näsby

Mäklare Roslags-Näsby

Roslags Näsby, ett lugnt och uppvuxet villaområde i södra delen av Täby på gränsen mot Danderyd. Här bor du centralt med endast 15 minuters resväg till Stockholm City.

Kommunikation

Roslagsbanan på kort promenadavstånd tar dig till Stockholm Östra på ca 15 minuter. Närhet även till Roslags Näsbys trafikplats där det går bussar, bl a 670 direkt till Tekniska Högskolan och från Täby Centrums bussterminal finns bussar till alla möjliga destinationer. Med bil tar E18 dig in till stan eller ut på landet.

Närservice

I Roslags-Näsby finns ett mindre centrum med bl a mataffär, restaurang och frisör. Även nära till nya Enebyängens handelsplats med butiker och restauranger. Kort promenad till shoppingcentret Täby Centrum som fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

I Näsby Park/Roslags Näsby finns det flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. För årskurs 1-5 Ytterbyskolan och för årskurs 4-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan som är en friskola. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.