Halmstad

Mäklare Tylösand

Tylösand Tylösand [email protected] Svenska Mäklarhuset
Tylösand

Mäklare Tylösand

Tylösand ligger beläget ca 7 km väster om Halmstad City. Här kommer vi ut till långa sandstränder och fint vatten. Tylösand är en utav de mest populära sommarresemålen i Sverige och på sommaren är det mycket turister, liv och rörelse. Här finns många fritidshus men också många året runt - boenden.

Kommunikation

Bussförbindelserna är bra och bussarna går flera gånger i timmen regelbundet under hela dagarna. För dig som gillar att ta dig fram på cykel så finns det cykelbanor som tar dig till City och ut längst kusten.

Närservice

I Tylösand finns det något för alla. För den golfintresserade har vi Halmstad golfklubb som ligger i Tylösand och några minuter bort har vi även Ringenäs golfklubb. Fina promenadstråk finns det runt omkring. God mat finns det i området, några restauranger vi rekommenderar är Salt, Punch, Paradiso och Bettans bar. På restaurangen Punch finns det äventyrsgolf som många brukar uppskatta. Om man är intresserad av konst eller gillar att lyxa till det på SPA så har vi hotel Tylösand som också ägs av Per Gessle. Under sommartid har även hotel Tylösand flertal konserter på solgården samt after beach varje eftermiddag under sommaren.
Tylösand erbjuder flertal förskolor och skolor. Närmsta livsmedelsbutik är ICA Frösakull som ligger ett par minuter bort. Halmstad City når du på ca 15 min med bil.

Halmstad

Mäklare Halmstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Halmstad redan idag.

Ring 4635-106 200 E-post [email protected]

Köpmansgatan 10, 30242 Halmstad

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.