Östra Farmvägen 19BA MALMÖ
MALMÖ

Östra Farmvägen 19BA

Perfekt industrialatmosfär

Till salu

Perfekt industrialatmosfär

SNABBFAKTA

  • som utgångsbud: 749 000 kr
  • Boarea: 40 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 4, hiss finns
  • Avgift: 6 551 kr Månadsavgiften inkluderar kostnad för värme, VA och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 146 kr/mån tillkommer avseende mobilitetstillägg. Föreningen har ett gemensamt elavtal. Kostnad för el tillkommer efter enhetsmätning (faktisk förbrukning).
  • Förening: BRF ØF19 i Malmö
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: MALMÖ, Malmö
som utgångsbud

749 000 kr

Visningar

30 Jun 17:00 - 17:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller Kontakta mäklare än
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Leila Manouchehrian Nilsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Välkommen till Östra Farmvägen 19BA

Ett nyproducerat nytt livsstilskoncept finner du i Brf ØF19 och denna optimalt planerade och moderna etta. Stilen "Industrial" känt för sin användning av neutrala färger, är en enkel, rak och okomplicerad stil med sina oputsade exponerade betongväggar och är den inredningsstil som växt enormt i popularitet under de senaste åren. På våning tre finner vi denna optimala bostad som står inflyttningsklar. Här går att göra om med en vägg till en privat sovrumsdel och då få en tvårummare. Med en vacker enhetlig enstavsparkett vilandes under fötterna och betongväggar kombineras här stilrena linjer med bekvämlighet. Några sådana bekvämligheter värda att nämna är egna tvättmöjligheter i bostaden samt en stor balkong i västerläge som ger detta boende många fördelar och ett praktiskt livsstilsboende. Garage i källaren och med närheten till Triangeln, Folkets park samt Värnhem ger ytterligare plus!

Hall

Vi välkomnas in via loftgången och direkt in i den rymliga och välkomnande hallen slås man av bostadens takhöjd och industriella atmosfär. Goda avhängningsmöjligheter finns samt garderober på vänster sida som ger ytterligare förvaring. Vacker ljuspigmenterad enstavsparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med naturliga betongväggar gör detta till ett stilsäkert boende.

Badrum

Fräscht, rymligt och ljust badrum helkaklat i stilrent vitt med matchande ljusgrått klinker. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom förvaring samt vattenfalls-dusch med vikbara väggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Takinfällda spotlights

Kontinentalkök

Modernt kök med skåpinredning i grått och matchande bänkskiva i rostfritt stål. God arbetsyta och bra skåpsförvaring. Här finns integrerad diskmaskin, kombinerad ugn med mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt och spis med keramikhäll. Kökets halvöppna planlösning ger kontakt med både matplatsen och vardagsrummet.

Allrum

Ett välplanerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och en mindre matplats. Stora vackra fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp genomgående och den ljuspigmenterade enstavsparketten harmoniserar optimalt med betongväggarna. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till bostadens balkong i västerläge med fri sikt och med utrymme för rymlig loungegrupp.

Öppen sovdel

I anslutning till hallen, till höger, finner vi bostadens sovdel. Här kan man enkelt avskilja öppenheten med en vägg för att få till en tvåa. Denna yta kan med fördel även nyttjas som kontor. Möjligheterna är många. Fönster från golv till tak ut mot den lugna innergården och loftgången.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
6 551 kr, Månadsavgiften inkluderar kostnad för värme, VA och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 146 kr/mån tillkommer avseende mobilitetstillägg.
Föreningen har ett gemensamt elavtal. Kostnad för el tillkommer efter enhetsmätning (faktisk förbrukning).
Antal rum
1 rum + Kontinentalkök
Boarea
40 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,875 %
Allmänt om lägenheten
Bostadsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Ett obligatoriskt mobilitetstillägg tillkommer om 146 kr/månad. Utöver detta tillkommer kostnad för hushållsel (IMD).

Föreningen äger marken.

Föreningen

Namn
BRF ØF19 i Malmö
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
48 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen ØF19 i Malmö omfattar Östra Farmvägen 19 och Agneslundsvägen 20. Föreningen innehar 48 lägenheter samt 1 lokal. Föreningen äger marken.
Information om månadsavgiften
Månadsavgiften inkluderar kostnad för värme, VA och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 146 kr/mån tillkommer avseende mobilitetstillägg.
Föreningen har ett gemensamt elavtal. Kostnad för el tillkommer efter enhetsmätning (faktisk förbrukning).
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har bundit sina lån i 20 år.
I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

Läs gärna kring finansieringsmodell på www.bosam.se
Tv och Bredband
Öppen fiber finns indraget och medlemmarna tecknar sina egna avtal
Bredband, TV och telefoni tecknas av bostadsrättsinnehavaren.
Gårdsplats
Miljöhus finns på gården och delas med grannföreningen.
Gemensamma utrymmen
Föreningen håller på och slutför arbetet med en parkliknande innergård med grönytor och miljöhus. Utöver den gemensamma innergården finns här också en stor allmän takterrass. Dessutom förfogar föreningen över en elbil och en elcykel som enkelt bokas av medlemmarna och som underlättar både utflykter och logistik.
Cykelparkering samt både bil-och cykelpool med lådcykel. Även stora boxar för paketleverans. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt mobilitetstillägg på 146 kr/mån för dessa tjänster.
Parkering
I källaren finns ett underjordiskt garage med 21 bilplatser. Det finns även två gästparkeringar som delas med grannföreningen. Även laddstationer för el-bil finns.
Totalt har föreningen 21 garageplatser, 2 MC-platser och 1 handikappsplats samt bilpool. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1000 kr/månad.
Övrigt
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, ekonomiska planen samt säljaren. Spekulanter uppmanas att noggrant kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

som utgångsbud
749 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,681%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Sorgenfri är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas.

I området finner vi förskolor för dem minsta och för dem äldre barnen har vi grundskolan Stenkulaskolan som huserar ca 560 elever som är fördelade över årskurserna F-9.

Kommunikation

Det tar ca 5 min att komma till den nya tågstationen som tar dig vidare till både Hyllie och centralen. Busshållplats finns ett stenkast från byggnaden och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter.

Närservice

På Sorgenfri finner vi bekvämligheter så som matbutiker, frisör, kaféer samt flertalet restauranger som erbjuder olika kulinariska smaker. En kort promenad bort ligger S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Triangeln. På bekvämt promenadavstånd finner vi även Folkets park som erbjuder lekplatser, matställen och utomhusevenemang som marknader och konserter.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Övrigt

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förenings ekonomiska plan. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.