Reg. fastighetsmäklare

Leila Manouchehrian Nilsson

” Jag brinner för att para ihop rätt person med rätt bostad”

Jag fullkomligt älskar mitt jobb och jag drivs av en hög energinivå och ett genuint engagemang och för mig är det viktiga egenskaper när jag förmedlar bostäder. Med ett stort fokus på kundrelationer och en hög tillgänglighet, omtanke, och service vill jag alltid leverera över kundens förväntningar.
Med många års erfarenhet som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att gång på gång leverera framgångsrika bostadsaffärer till mina kunder.

Med rötter från Staffanstorp där jag är född och uppvuxen och som tidigare verksam fastighetsmäklare i Dubai har jag byggt ett stort nätverk både lokalt samt även internationellt - ett försprång för dig som kund - då vi oftast har erfarenhet av ett lösningsorienterat affärstänk vilket ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning.

Med mig som din mäklare får du en kombination av trygghet, stark lokalkännedom, engagemang, erfarenhet och kunskap blandat med min målmedvetenhet.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.