Såld lägenhet på Nygårdsvägen 2H i Klagshamn
Klagshamn

Nygårdsvägen 2H

Välkommen till till Brf Roslunds trädgård i dess gröna charmiga oas i Klagshamn!

Såld

Välkommen till till Brf Roslunds trädgård i dess gröna charmiga oas i Klagshamn!

Vi har nu äran att presentera ett utav de 15 populära radhusen där ytan fördelas på två plan. Fastigheternas idylliska och tidslösa arkitekttur med fasaden klädd i tegel och röda takpannor erbjuder charm och harmoni och passar väl in i området.
Detta radhus om 105 kvm och fyra rum och kök erbjuder goda planerade och öppna ljusa ytor på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum där det blir den givna platsen att samla familj och vänner på middagar. Dess öppna planlösning mellan kök och vardagsrum som avgränsas med en vacker och trevlig köksö med goda förvaringsmöjligheter gör även köket en plats för hemmakocken att briljera med sin matlagning.

Direkt anslutning till bostadens entre och köket finner vi en separat tvättstuga med goda arbetsytor som förvaringsytor utrustat med tvätt oh torkmaskin och ligger vägg i vägg med ett utav de två helkaklade badrummen, utrustat med dusch, wc, spegelskåp och kommod. En våning upp finner vi bostadens tre sovrum där även ett litet allrum har skapats perfekt för barnen att ha sina lekkvällar eller placera hushållets hemma kontor. Självklart finns även här WC med dusch även här uppe även detta i helkaklat.

Baksidan erbjuder en lättskött tomt som är stenlagd och en egen trädgårdstäppa mellan tomterna avgränsas husen med ett staket som är något upphöjt vid utplatserna och en grind mot den gemensamma gården som föreningen har. Det skall även tilläggas att varje hus disponerar över ett kallförråd på ca 7 kvm som är placerat på den gemensamma gården.

Om Klagshamn
Klagshamn är ett pittoreskt och vackert område strax söder om Malmö, precis intill havet. Här finns förutom riktigt bra skolor och förskolor även matbutik, härliga strövområden och badplats. Köpenhamn och Malmö nås med en kort buss- eller bilresa och shoppingcentrumet Emporia ligger ett par minuter bort med bil, tillsammans med Hyllie station.

Visa mer
Slutpris

4 055 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare
Assisterande

Leila Manouchehrian Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 09

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 04

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 08

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 05

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 01

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 02

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 03

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 06

NygÜrdsvÑgen 2 Klagshanm 07