Barlastgatan 28 Limhamn
Limhamn

Barlastgatan 28

På bästa adress på Limhamns sjöstad finns nu chansen att förvärva en unik lya!

Såld

På bästa adress på Limhamns sjöstad finns nu chansen att förvärva en unik lya!

Varmt välkommen till populära Limhamn och Barlastgatan 28. Här bor vi i en av Malmös mest anrika och absolut mest eftertraktade bostadsområden. Den vackra bostadsmiljön blandar stadens mest påkostade småhusbebyggelse med härligt lummiga grönområden växlande med flerbostadshus. Närhet till Ribersborgsstranden, Sibbarp och den äldre bebyggelsen uppe ”po Limhamn” som närmaste granne.

Denna härliga våning om tre rum och kök ligger i Skanskas stolta Brf Lanternan. Här speglar sig den påkostade vita fasaden mot den den glittrande kajens vattenbryn. Fastigheten speglar lägenheten med påkostade materialval och tillbyggnationer. En lyxig känsla av påkostade materialval både vad gäller fasad som cortenstålen på innegården och bambuträden, och skänker en härlig atmosfär med utsikt över den vackra kajen och hamnen med solnedgången i väster.
Lägenheten är i toppklass, både vad gäller exteriören som interiören med smarta tillval och tillbyggnationer. Här erbjuds ett boende med det lilla extra! Välplanerade planlösning med fina materialval och bekvämligheter såsom walk-in-closet, tvätt- och torkmöjligheter, diskmaskin och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Moderna industriglaspartier som satts in för att skänka in ljuset på ett optimalt sätt och skapa det lilla extra. Kajens liv är härlig där man kan höra vågornas brus och njuta av ett morgon eller kvällsdoppfik, badplatser och båtplats liv eller varför inte unna sig av frukost på St:jakobs stenugnsbageri. Kajen där en gång lastfartygen förtöjde för att hämta Limhamns eftertraktade kalk hämtades. En härlig historia som nu tagit nytt liv! Detta är en perfekt lägenhet för den som ställer höga krav på kvalité, komfort och läge! Här vill man bara bo "po" Limhamn. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Marcus Johansson!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.