PEARL VILLA - NYBYGGD RESORT I MYSIGA BAN PHE! Thailand
Thailand

PEARL VILLA - NYBYGGD RESORT I MYSIGA BAN PHE!

Nyckelfärdigt med omgående inflyttning eller egen möjlighet att påverka planlösning och material.

Till salu

Nyckelfärdigt med omgående inflyttning eller egen möjlighet att påverka planlösning och material.

Pearl Villa ligger 300 meter från havet på Suan Son stranden som har ett flertal restauranger. Till Ban Phe är det cirka 4 kilometer, där färjor och "speed" båtar tar dig ut till Ko Samed samt en underbar Ö värld!

Pearl Villa etapp 1 kommer bestå av 12 stycken hus samt swimmingpool och kontor. Husen byggs med hög standard och kvalitet i Thai Skandinavisk stil. Alla husen har sin altan mot poolen (19 x 6 meter med anslutande barnpool). Husen är på 101 kvadratmeter inklusive altanen.

Detta är Pearl Villa, en oas i Rayong distriktet, ofta kallat Thailands riviera.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 990 000 SEK
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 101 kvm
  • Område: Thailand - Ban Phe

990 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Johan Allenbäck

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

Välkommen till PEARL VILLA - NYBYGGD RESORT I MYSIGA BAN PHE!

Pearl Villa ligger 2 timmar från Bangkok flygplats. En thailändskt pärla där du kan njuta av semester, sol och bad. Närhet till alla öarna, dykning, båtutflykter, marknader och mycket annat som finns i närområdet. Många restauranger, thailändska specialitéer och havets läckerheter, men även ett brett utbud av västerländsk mat för den som önskar.

Eftersom att läget är inom räckhåll för de viktigaste turistmålen har det blivit ett populärt val för resenärer och de som söker ett andra hem i solen eller för dem som letar efter ett året runt boende.
I det direkta närområdet finner du allt du behöver för vardagen med bageri, coffeshop, supermarket, restauranger, möbelaffärer, massage, skräddare, bil/motorcykeluthyrning m.m.

På Pearl Villa kommer du även bli granne med de omåttligt populära krögarna "Nicke" & "Tudde". De kommer att ta över populära Bistro Safir inne på Safir Village och byter namn till "Nickes & Tuddes Restaurant". Restaurangen är planerad att öppna 1 oktober 2022.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johan Allenbäck

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johan Allenbäck

SMH Estate Rayong

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²

Ekonomi

Utgångspris
990 000 SEK

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.