Kommande försäljning radhus på Önskegången 64 i Sofieberg
Sofieberg

Önskegången 64

Topprenoverat enplansradhus i familjära Sofieberg!

Kommande

Topprenoverat enplansradhus i familjära Sofieberg!

Önskegången 64 Önskegången 64 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 83 kvm taxeringsinformation
  • Byggnadsår: 1977, Ombyggt 2016
  • Område: Sofieberg, Tyresö
  • Fastighetsbeteckning: Linde 7:118

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Önskegången 64

Snart finns möjligheten att förvärva ett eftertraktat och topprenoverat atriumhus på familjevänliga Önskegången! Allt i ett plan och i bästa läge med 20 meter till Gudöån där det finns liten brygga och möjlighet till egen båt.

- Enplanshus med generös och solkysst altan.
- Genomgående renoverat och i nyskick.
- Fint kök och badrum
- Öppen planlösning.
- Garage.
- Nära natur, vatten, förskola och skola, kommunikationer och butiker.

Varmt välkommen till Önskegången 64, här möts vi av en generös altan där solen gästar hela dagen. Altanen är en fröjd de härliga varma månaderna och en naturlig förlängning av huset. Du får enkelt plats med grill, matgrupp, solstolar och mängder av krukplanteringar. Det finns även ett nybyggt förråd! Taket över altanen i kombination med infravärmen ger härliga stunder på både sommar, vår och höst.

När du kommer in i huset möts du av en stor och öppen hall med gott om plats för avhägning av ytterkläder och skor. Vidare in i huset nås det stilrena köket och vardagsrummet som är i öppen planlösning. Huset har ett master-bedroom, två mindre sovrum, toppmodernt badrum samt en tvättstuga med generös förvaring.

Hela Lindeområdet är mycket omtyckt och här finns en gemensamhetslokal, en tvättstuga, samt en liten roddbåt som man kan ta del av genom samfälligheten. Garage i länge ingår i samfällighetsavgiften, och för de som pendlar är det nära till den intilliggande busshållplatsen med täta avgångar mot Gullmarsplan, Tyresö C, Trollbäcken och mot Haninge och Nacka. Under pendlingstid avgår även direktbussar mot Vattugatan intill Stockholm Central.

På kort avstånd finns Trollbäcken Centrum med god service så som matbutiker, vårt mäklarkontor (SMH), florist, vårdcentral, bageri, kötthandel och restauranger nås på ett par minuters avstånd.

Storhandla? Ica Maxi finns 10 min bort. I omnejd finns skolor och förskolor, fin natur och trevliga promenadstråk. Oavsett årstid finns härliga utflyktsmål att göra. Drevviken erbjuder massor av aktiviteter, vad sägs om att paddla kanot, fiske, bada eller skridskoåkning? Kanske en härlig promenad och lunch vid Kumla Herrgård eller Tyresö handelsträdgård?

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Isabelle Björkstrand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Linde 7:118
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea
83 m² taxeringsinformation
Tomtarea
151 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Direktverkande el, luftvärmepump (2016)
BYGGNADSÅR
1977, Ombyggt 2016 
Byggnadstyp
1-plans radhus
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Tak
Låglutande papp/råspont-tak
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
9 525 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,841%
TAXERINGSVÄRDE
3 261 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 858 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 747 320 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
25 799 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
12 600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
38 399 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Tyresö Linde GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Planbestämmelser
Stadsplan

Allmänt om området

Sofieberg i Tyresö kommun är ett av Stockholms mest eftertraktade områden att bo i. Här kan du uppleva en harmonisk och naturskön tillvaro samtidigt som du har närheten till stadens puls.
Området är beläget vid den vackra Drevviken och bjuder på fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Här finns vackra promenad- och cykelvägar längs med vattnet, härliga badplatser och möjligheter till båtliv.

Kommunikation

Härifrån tar du dig enkelt in till Stockholms city, Gullmarsplan, Tyresö centrum, Nacka eller Haninge med hjälp av buss.

Närservice

Sofieberg är också känt för sin höga livskvalitet med närhet till utmärkta skolor, förskolor, shopping och restauranger. Området är perfekt för barnfamiljer, men även för den som söker ett aktivt och socialt liv med närhet till det mesta. Bara några minuter bort finner du Alléplan som erbjuder såväl livsmedelsbutiker som uppskattade restauranger

Övrigt

Boendemiljön på Sofieberg präglas av vackra villor och radhus med stor variation i stil och utformning. Här finns något för alla smaker och behov. Oavsett om du söker en traditionell villa eller en modern bostad med hög standard, så finns det alternativ för dig i Sofieberg.
Så om du vill uppleva det bästa av två världar - en naturskön tillvaro med närhet till stadens utbud - så är Sofieberg det självklara valet för dig.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

DJI 0160_print

DJI 0157_print

DJI 0161_print

Planlösning