Såld radhus på Önskegången 64 i Sofieberg
Sofieberg

Önskegången 64

Topprenoverat enplansradhus i familjära Sofieberg!

Såld

Topprenoverat enplansradhus i familjära Sofieberg!

Nu finns möjligheten att förvärva ett eftertraktat och topprenoverat atriumhus på familjevänliga Önskegången! Allt i ett plan och i bästa läge med endast 20 meter till Gudöån där det finns en liten brygga och möjlighet till egen båt.

- Enplanshus med generös och solkysst altan
- Genomgående renoverat och i nyskick
- Öppen och välplanerad planlösning
- Möjlighet att installera braskamin
- Tillbyggd veranda och förråd
- Garage ingår i avgiften
- Nära natur, vatten, förskola och skola, kommunikationer och butiker
- Lekpark med fotbollsplan i samfälligheten

Varmt välkommen till Önskegången 64, här möts vi av en generös altan där solen gästar hela dagen. Altanen är en fröjd de härliga varma månaderna och en naturlig förlängning av huset. Du får enkelt plats med grill, matgrupp, solstolar och mängder av krukplanteringar för den med gröna fingrar. Det finns även ett nybyggt förråd till förvaring! Taket över altanen i kombination med infravärmen ger härliga stunder under både sommar, vår och höst.

När ni kliver in så välkomnas ni av en stor och öppen hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vidare in i huset nås det stilrena och ljusa köket med inbyggda vitvaror, god förvaring och arbetsyta för den gedigna hemmakocken! Här finns även plats för en matplats att samla familj och vänner kring. I direkt anslutning så finner vi det ljusa vardagsrummet som är i öppen planlösning med plats för mediamöbler och soffgrupp. Här skiner solen genom stora fönster som genomgående kännetecknar hemmets ljusintag och rymd. Det finns även möjlighet att installera braskamin för att höja mysfaktorn och värmen under de kallare månaderna. Huset har ett Master-Bedroom med plats för dubbelsäng och god förvaring, två mindre sovrum som rymmer säng och förvaring, toppmodernt och helkaklat badrum med praktisk förvaring och dubbla handfat samt en tvättstuga med generös förvaring och ny tvättmaskin och torktumlare (2022).

Bostaden har genomgått genomgående renoveringar under 2016 där nuvarande ägare har totalrenoverat kök, badrum och tvättstuga samt dragit om el i hela huset, ny elcentral och varmvattenberedare för att generera lägre driftkostnader. Sedan är ytterdörr och samtliga innerdörrar utbytta, väggar och tak är målade, även yttertaket är omlagt med takpapp. Under 2017 har fasaden målats, en veranda har byggts som ligger delvis under tak samt ett uteförråd om 5kvm.

Hela Lindeområdet är mycket omtyckt och här finns en gemensamhetslokal, en tvättstuga, samt en liten roddbåt som man kan ta del av genom samfälligheten. Garage i länge ingår i samfällighetsavgiften, och för de som pendlar är det nära till den intilliggande busshållplatsen med täta avgångar mot Gullmarsplan, Tyresö C, Trollbäcken och mot Haninge och Nacka. Under pendlingstider avgår även direktbussar mot Vattugatan intill Stockholm Central.

På kort avstånd finns Trollbäcken Centrum med god service så som matbutiker, vårt mäklarkontor (SMH), florist, vårdcentral, bageri, kötthandel och restauranger nås på ett par minuters avstånd.

Storhandla? Ica Maxi finns 10 min bort. I omnejd finns skolor och förskolor, fin natur och trevliga promenadstråk. Oavsett årstid finns härliga utflyktsmål att göra. Drevviken erbjuder massor av aktiviteter, vad sägs om att paddla kanot, fiske, bada eller skridskoåkning? Kanske en härlig promenad och lunch vid Kumla Herrgård eller Tyresö handelsträdgård?

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visa mer
Slutpris

4 700 000 SEK

Ansvarig mäklare

Isabelle Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

DJI 0160_print

DJI 0157_print

DJI 0161_print

Tomtkarta