Såld lägenhet på Storforsplan 3, 14 tr i Farsta
Farsta

Storforsplan 3, 14 tr

Såld

Välkomna till denna häftiga etagelägenhet högst upp i huset belägen mitt i Farsta centrum! Lägenheten erbjuder generösa och sociala ytor med två vardagsrum. För den stora familjen erbjuds ni 5 sovrum med ett badrum på övre plan och en extra toalett på entréplan. Stambytt och helkaklat badrum. Praktiskt kök med plats för matbord och stolar. Lägenheten är i renoveringsbehov men efter lite nya färger på väggarna och en renovering av köket kommer ni säkerligen att stormtrivas! Här bor ni högst upp i huset med underbar utsikt över Farsta och Stockholm! i avgiften ingår numera även bredband från Bahnhof. Föreningen har nyligen tecknat ett kollektivt elavtal vilket gör att elräkningen blir förmånligare! I detta hus finner ni dessutom två hissar.

Till bostaden ingår även ett förråd. Tillträde är flexibelt. I källaren finner ni tvättstugan och cykel/barnvagnsrum.

Mysigt läge i Farsta med hissen som tar er ner till Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni en bit bort finner ni två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis.

Varmt välkomna till våra visningar! Anmäl er gärna.

Visa mer
Slutpris

4 750 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.