Såld lägenhet på Filipstadsbacken 40, 8tr i Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 40, 8tr

Högst upp i huset med inglasad balkong i soligt västerläge!

Såld

Högst upp i huset med inglasad balkong i soligt västerläge!

Nu har ni möjlighet att köpa denna tvåa högst upp i huset! Att bo högst upp i dessa hus är svårslaget! Har man väl kommit ut på balkong högst upp i dessa hus så vill man sällan ner. Milsvid utsikt och med ett västerläge som erbjuder kvällssol med magiska solnedgångar gör denna balkong till ett riktigt mysigt "extra rum" på sommaren. Att den är inglasad är ett extra plus så ni kan njuta extra länge av säsongerna. Bostaden präglas även av ett fint ljusinsläpp och härliga utsikter oavsett vart ni tittar ut i lägenheten. Renoverat och välutrustat kök med matplats. Lättmöblerat sovrum med plats för stor säng, garderober och skrivbord. Renoverat och mycket stilrent badrum med badkar. Gott om förvaring tack vare klädkammaren som ligger i anslutning till hallen. Bostaden är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten ingår även ett vindsförråd och ett källarförråd.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Området kring Filipstadsbacken är i utbyggnadsfas där man planerar att bygga nya bostadshus, förskola, lokaler med mera. Kontakta ansvarig mäklare eller Stockholms stad för mer information, ni kan även gå in på denna länk https://vaxer.stockholm/projekt/flerbostadshus-vid-filipstadsbacken/.

Välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Klädkammare

Hall

Välkommen!

Planlösning

Planritning