Såld lägenhet på Trollesundsvägen 181,2tr i Högdalen
Högdalen

Trollesundsvägen 181,2tr

Såld

Välkomna till denna trivsamma trea i populär förening och med balkong mot den trevliga gården! Stor trea med två ingångar (varav den ena är igensatt) som därmed erbjuder uthyrningsmöjligheter. Här finner ni stora och öppna ytor tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats. Bra arbetskök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Ljust och trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkongen som ligger mot den trivsamma gården. Stambytt och helkaklat badrum med vädringsfönster och duschhörna. Två lättmöblerade sovrum med plats för säng, garderober och skrivbord. I hallen finns plats för hatthylla och skoskåp. Lägenheten har även en klädkammare för extra förvaring. Till lägenheten ingår ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Bostaden är försedd med en säkerhetsdörr.

Här bor ni i en mycket välskött förening med låg belåning. Det finns parkeringsplatser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. På kort gångavstånd ligger Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. På ca 19 minuter kommer ni till T-centralen. I närheten hittar du även elljusspår och grönområden såsom Bandängen och sjön Magelungen, samt en mycket populär skatepark. Utanför dörren har ni en mysig och barnvänlig gård med lekplats.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Toalett

Hall

Välkommen!

Planlösning

Planritning