Harpsundsvägen 63 Högdalen
Högdalen

Harpsundsvägen 63

Mysig etta med låg avgift och alkov i centralt läge till Högdalens centrum!

Såld

Mysig etta med låg avgift och alkov i centralt läge till Högdalens centrum!

Varmt välkomna till Harpsundsvägens yteffektiva och mysiga lägenhet!. Jättebra planlösning med möjlighet att göra ett sovrum! Här erbjuds ni att bo granne med Högdalens centrum och dess stora serviceutbud och goda kommunikationer. Nu har du möjlighet att förvärva denna etta med perfekt alkov för sängen och ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier med plats för soffa och matbord. Kök med bekvämligheter såsom diskmaskin och trivsamt ljusinsläpp genom det lilla fönstret ovan diskbänken. Mellan kök och hall erbjuds en mindre matplats. För dig som arbetar hemifrån så passar utrymmet även med fördel som arbetshörna. Stambytt och modernt badrum med badkar. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläderna.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen är stabil och erbjuder en trevlig gård med bland annat grill och boulebana. Föreningen har precis renoverat och är på sluttampen med att färdigställa föreningens nya gym! I föreningen finns även 21 st hyresrätter kvar vilket ligger som en dold framtida intäkt till föreningens ekonomi. Fiber indraget i lägenheten!

Här bor du granne med Högdalens centrum med utmärkt service och bra kommunikationer. Här finns det mesta du behöver med ett centrum som erbjuder många bra matställen för take away, söderorts bästa fiskaffär, bageri, trevlig blomsterbutik, mataffärer och systembolag med mera. In till city når du även på 19 min med tunnelbanans gröna linje, till söder kommer du på en kvart. I närheten finns även bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Visa mer
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.