Skrakgränd 1, 4 tr Fagersjö
Fagersjö

Skrakgränd 1, 4 tr

Härlig trea i högt läge med fin utsikt!

Såld

Härlig trea i högt läge med fin utsikt!

Accepterat pris!
Varmt välkomna till denna trivsamma trea i högt läge! Stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Köket är praktiskt med gott om förvaringsalternativ och plats för matbord till ca 4-6 personer samt utgång till balkongen där både cafébord och stolar får plats. Här kan ni njuta av populära västerläge med skön eftermiddags/kvällssol! Två rymliga sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Helkaklat badrum med dusch och uttag för tvättmaskin. Separat toalett. Till lägenheten ingår det ett förråd.

I Fagersjö erbjuds ni att bo kring fin natur med sjön Magelungen en bit bort. Magelungen erbjuder trevliga promenadstråk, bad samt skridskoåkning med plogad bana på vintrarna. Längre bort finner ni Ågesta Friluftsområde med elljusspår, utegym och golfbana. Fagersjö består av blandad bebyggelse såsom lägenheter, radhuslängor och villor. I området finns flera förskolor och en grundskola (Fagersjöskolan) åk F-6. För er som inte är bilburna tar ni med buss 165 och 167 till Farsta C, Älvsjö station och Högdalen C. Närmaste matbutik finner ni strax utanför huset och för större utbud finns bussar till Farsta Köpcenter och Högdalens Centrum.

Välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.