Larsbodavägen 82,4tr Farsta
Farsta

Larsbodavägen 82,4tr

Välplanerad lägenhet med inglasad balkong och hiss i huset!

Såld

Välplanerad lägenhet med inglasad balkong och hiss i huset!

Såld innan visning!
Varmt välkomna till denna trivsamma lägenhet med renoverat kök och inglasad balkong. Här erbjuds ni att bo med ett stort och ljust vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen. Renoverat och klassiskt kök från 2015 med matplats för 4-6 personer. Två lättmöblerade sovrum som är nymålade i grå kulör. Stor och möblerar hall med gott om förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna med överskåp samt klädkammaren som ni även finner här. Till lägenheten ingår det ett förråd samt ett matkällarförråd. Bostaden är försedd med en säkerhetsdörr.

Bra läge med en kort promenad till Farsta Centrum och goda kommunikationer. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 400 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stopp åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.