Filipstadsbacken 40,1tr i souterräng! Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 40,1tr i souterräng!

Såld

Hjärtligt välkomna till denna mysiga etta i högt läge tack vare husets souterräng! En våning upp finner ni denna trivsamma bostad med rymligt allrum och ett praktiskt kök med matplats för 2-4 personer. Renoverat och modernt badrum från 2014 i stilren design. Här finns även ett badkar. Hall med gott om förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna med överskåp. Här finns även hatthylla och plats för annan hallmöbel. Mysigt läge med kvällsolen som går ner på Filipstadsbacken med utsikt över takåsar och trädtoppar.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Säljarens egna ord:
"En av de främsta anledningarna till att jag trivts så bra i just denna lägenhet är att den bara ligger en trappa upp, men utsikten gör att det känns som att bo på våning fem. Att få uppleva en fantastisk utsikt helt utan insyn och samtidigt ha så nära till porten en trappa ner och tvättstugorna 2 trappor ner gör att lägenheten känns smidig och närheten underlättar i vardagen. Att till skillnad från många andra grannar slippa vara beroende av hiss gör att våningsplanet i mitt tycke är det bästa. Förutom att jag trivts fantastiskt bra i lägenheten, har jag även trivts väldigt bra i det lugna området. Jag ser Filipstadsbacken som ett tryggt litet örnnäste uppe på kullen och har aldrig under mina 8 år i lägenheten upplevt någon form av oroligheter i huset eller i området. En annan fördel jag vill lyfta är fördelen att bo nära både tunnelbana och pendeltåg, att det finns möjlighet till olika resvägar har underlättat väldigt mycket under perioder då antingen pendeltåg eller tunnelbanan av olika anledningar inte fungerat som de brukar. Jag har också uppskattat den fina bussförbindelsen (tar 7 min) mellan Farsta Centrum och busshållplatsen Larsboda skola ett stenkast från porten som har gjort det möjligt att storhandla utan att vara beroende av bil".

Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.