Lysviksgatan 33,2tr Farsta
Farsta

Lysviksgatan 33,2tr

I trivsamt läge finner ni denna etagelägenhet med renoverat badrum och kök!

Såld

I trivsamt läge finner ni denna etagelägenhet med renoverat badrum och kök!

Nu erbjuds ni snart att förvärva denna ljusa och fina fyra med stor balkong i härligt läge med kvällssol och en fransk balkong mot den mysiga parken! Här bor ni med renoverat och trivsamt kök med plats för 6 middagsgäster. Renoverat och modernt badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare och en extra toalett på ovanvåningen. Fin lägenhet i etage som erbjuder er en härlig radhuskänsla. Ljust vardagsrum med flera fönster och en fransk balkong som ger fint ljusinsläpp. Tre lättmöblerade sovrum och en klädkammare för den extra förvaringen. På övre plan finns även ett extra utrymme perfekt för arbetshörnan! Till lägenheten ingår ett källarförråd. Föreningen har två tvättstugor, cykel och barnvagnsrum, parkeringsplatser att ställa sig i kö till, samt en övernattningslägenhet i port nr 41!

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 200 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stopp åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att anmäla er ert intresse!

Visa mer
Slutpris

3 940 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.