Såld lägenhet på Russinvägen 81,3tr i Farsta
Farsta

Russinvägen 81,3tr

Såld

På lugn och barnvänlig återvändsgata finner ni denna mysiga trea med stor balkong och underbar utsikt!

Lägenheten har ett genomgående rikligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. Här finns ett trivsamt och ljust vardagsrum med utgång till stor balkong som bjuder på sol under hela dagen. Två rofyllda sovrum med målade väggar i behagliga kulörer och ett helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Renoverat och modernt kök med plats att duka upp för flertalet gäster. Gott om förvaringsutrymme erbjuder även detta hem tack vare de platsbyggda garderoberna och såklart finns ett källarförråd som tillhör. Föreningens fastighet ligger längst in på en återvändsgata med minimal biltrafik. På den fina grönskande innergården finns lekplats för barnen. Omtyckt förening som tillhandahåller tvättstuga samt källarförråd. Ytterligare positiva faktorer är att föreningen äger marken, samt har ett antal hyresrätter kvar som säljs då de blir vakanta, och som är en dold tillgång.

Här bor du med ett perfekt läge endast ca 7-8 minuters promenad till trivsamma Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger och T-bana. Natursköna Fagersjöskogen bjuder på löpspår, samtidigt som du har ett bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker, service och shopping för alla smaker.
Kort sagt är detta ett mycket trivsamt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på bara 20 minuter (14 min till Skanstull).

Detta är verkligen ett hem att trivas i! Välkomna att anmäla ert intresse.

Visa mer
Slutpris

3 940 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.