Filipstadsbacken 40,7tr Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 40,7tr

Högt upp i huset med underbar utsikt och inglasad balkong i västerläge!

Såld

Högt upp i huset med underbar utsikt och inglasad balkong i västerläge!

Högt upp i huset med fantastiskt utsikt över trädtoppar och takåsar finner ni denna trivsamma tvåa. Ni välkomnas till en rymlig hall med plats för hatthylla och hallmöbel. Här finns även en praktisk klädkammare för extra förvaring. Intill vänster om entrén finner ni det delvis renoverade köket med nya köksluckor i vit design och gott om skåpförvaring. Här finns plats för matbord och stolar med utsikt över härlig grönska och Filipstadsbacken. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med magisk utsikt! Inglasningen är ett plus som förlänger säsongen och gör balkongen till ett extra rum. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober för den som önskar. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Mycket stabil och populär förening med flera tvättstugor och barn/cykelrum finns även i fastigheten. Till lägenheten ingår även ett matkällarförråd och ett vindsförråd.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.