Filipstadsbacken 22, 7 tr Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 22, 7 tr

Med himlen runt hörnet! Unik etage 4a med 2 inglasade balkonger.

Såld

Med himlen runt hörnet! Unik etage 4a med 2 inglasade balkonger.

Med ett lugnt läge på omtyckta Filipstadsbacken och med pendeltåget bokstavligen runt husknuten (12 minuter till Södra station) ligger denna mycket ljusa och trivsamma etagelägenhet.
Lägenheten är som gatunamnet antyder högt beläget med milsvid utsikt, utan insyn och med ett alldeles fantastiskt solläge på de två stora inglasade balkongerna.
Här möts du av 111 välplanerade kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök. På bostadens entréplan inryms ett modernt och fullutrustat kök samt två rymliga sovrum. Här finner du även ett stort badrum i helkaklat och stilrent utförande med badkar. Från det största sovrummet nås en härlig balkong belägen mot Filipstadsbacken mysiga kvarter. På övre plan möts du av ett väl tilltaget sällskapsrum med utgång till den andra balkongen, helkaklat badrum med golvvärme samt bastu, ett sovrum samt ett mindre kontor/förråd. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.
Gratis 7-dygns parkering utanför porten. Möjlighet finns även för den som önskar, att separat (ingår ej i bostadsrättens pris), köpa ägarens varmgarage (med el, vatten och golvbrunn) som är beläget utanför porten. Buss utanför som tar dig till bl a Farsta C. Har du småbarn så finns förskolan Kavat alldeles intill.
Omtyckt förening med låg belåningsgrad och gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor samt föreningslokal med övernattningsmöjligheter.
De närbelägna sjöarna Drevviken och Magelungen bjuder på naturupplevelser, avkopplande strövområden med bad, samt skid- och elljusspår. I Ågesta finns även 27-håls golfbana. I området finns populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun, sushi samt kiosk. Vid Farsta strands tunnelbana finns även pizzeria samt Coop. För den träningssugne finns två gym på kort promenadavstånd - Actic samt Puls & Träning. I populära Farsta centrum erbjuds shopping, restauranger och service för alla smaker.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Nina Eklund

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
My Lundberg

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.