Såld lägenhet på Helgdagsvägen 21,4tr i Hökarängen
Hökarängen

Helgdagsvägen 21,4tr

Högst upp i huset med hiss och närhet till Hökarängens Centrum!

Såld

Högst upp i huset med hiss och närhet till Hökarängens Centrum!

Välkomna till denna trivsamma och stora tvåa högst upp i huset med dubbeldörrar till liten balkong! Med hissen som tar er ända upp möts ni av en rymlig hall med garderober och en inre hall som erbjuder ytterligare plats för garderober och skrivbord eller läshörna för den som önskar. Här finns även ett takfönster som ger extra ljus till hallen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord och soffhörna. Mindre balkong att öppna upp vid soliga dagar. Lättmöblerat sovrum med plats för säng och skrivbord. Här finns även takfönster som ger ljus till rummet och himlen att vakna upp till. Intill sovrummet finner ni även klädkammaren som en del väljer att inreda till arbetsrum.

Här bor ni med bekvämt gångavstånd till både Hökarängens centrum och till Farsta centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 20 minuter till stan från Hökarängen).
I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I skogen en bit bort finns elljusspår för den motionssugne.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 730 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.