Runstenstorget 4,10 tr Centrala Haninge
Centrala Haninge

Runstenstorget 4,10 tr

Högt läge med milsvid utsikt och med en hiss som tar er direkt ner till centrum!

Såld

Högt läge med milsvid utsikt och med en hiss som tar er direkt ner till centrum!

Välkomna till denna moderna och stora tvåa med fantastiskt läge! Här erbjuds ni att bo mitt i centrum - närmare kan det inte bli! Med stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer. Här bor ni även högt upp i huset, utan insyn och en slående utsikt över trädtoppar och takåsar. Ljus lägenhet i fastighet som Peab tog sig an och renoverade 2016. Hissen tar er upp till 10:e våningen och här kliver ni in till en stor och luftig tvåa med härlig rymd och grym utsikt från både kök, vardagsrum och framförallt sovrummet! Tänk att vakna upp till denna vy varje dag! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor och inglasad balkong vilket förlänger säsongen. Här kan man sitta i timmar och njuta av utsikten. Denna lägenhet erbjuder inte bara ett grymt läge utan även bekvämligheter såsom kök med mikro och ugn i bekväm arbetshöjd samt diskmaskin. I badrummet finner ni tvättmaskin och torktumlare samt skön golvvärme. Sovrummet är lättmöblerat och här finns plats för både dubbelsäng och arbetshörna eller garderober. Intill den stora hallen finner ni en stor inredd klädkammare.

I Handen finns goda kommunikationer genom pendeltåg, flera busslinjer samt närhet till motorvägen som smidigt tar er in mot Stockholm. På cirka 25 minuter når man Stockholm Central med pendeltåget.

Förutom att bo nära centrum och kommunikationer erbjuds ni även gott om sportaktiviteter och natur. Rudans friluftsområde och naturreservat ligger centralt i Handen en kort promenad bort. Här kan ni njuta utav bad, fiske, vandringar och cykelturer. På vinterhalvåret väljer många att åka skridskor och längdskidor i de upplysta spåren.

En bit bort finns även Port 73 som invigdes 2010 och är en populär handelsplats i Haninge med fler butiker och matbutiker och knyter samman Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

Välkomna att anmäla er till visning!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.