Såld lägenhet på Storforsplan 3,2tr i Farsta
Farsta

Storforsplan 3,2tr

Topprenoverad pärla i hjärtat av Farsta Centrum!

Såld

Topprenoverad pärla i hjärtat av Farsta Centrum!

Välkomna till denna topprenoverade 4a mitt i Farsta Centrum med hiss i huset och smakfulla materialval. Denna lägenhet har för ett par år sedan genomgått en gedigen renovering med mycket fina material och kulörer. Underbar fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns tre lättmöblerade sovrum och ett renoverat och modernt badrum. Bra förvaring genom flertalet garderober i hallen. Välutrustat kök med diskmaskin, stor kyl och frys samt matplats att duka upp till flera gäster. Denna vill ni inte missa!

Mysigt läge i Farsta med hissen som tar er ner till Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni en bit bort finner ni två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 130 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 08-30 60 09 farsta@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.