Nyproduktion av parhus i Estepona Spanien
Spanien

Nyproduktion av parhus i Estepona

Nyproduktion av parhus i Estepona

Till salu

Nyproduktion av parhus i Estepona

SNABBFAKTA

  • Pris: 495 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 255 kvm
  • Område: Spanien - Estepona

495 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Nyproduktion av parhus i Estepona

Nyproduktion av parhus med närhet till Playa El Saladillo och Playa del Sol Villacana i Estepona. Los Miradores del Sol är ett projekt om 14 enfamiljshus i ett gated community, designade efter komfort, integritet och att uppmärksamma detaljer. Det här projektet erbjuder allt som kan tänkas behövas för livet vid medelhavet. Upptäck dessa ljusa fastigheterna med pool, jacuzzi, utomhusdusch och solstolar. Även larmsystem och övervakningskamera.

Husen är uppdelade i fyra block. Till varje hus finns egen trädgård, grill, inbyggda garderober, förinstallerad jacuzzi och mycket mer. De höga taken och ventilationssystemet optimerar husets energianvändning. Alla hus har sitt eget garage och källarförråd.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
255 m²

Ekonomi

Utgångspris
495 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.