Radhus till salu på Tilos i Livadia
Livadia

Tilos

Havsutsikt villa på centrala Tilos!

Till salu

Havsutsikt villa på centrala Tilos!

Ett fantastiskt hus är till salu i hjärtat av Tilos, Livadia med havsutsikt. Denna oberoende tvåvåningsvilla på 77 kvm är perfekt belägen i hjärtat av Tilos centrum och det populära bageriet. Med närhet till huvudtorget, hamnen och den vackra stranden är detta ett drömhem för både lokala invånare och semesterfirare.
På bottenvåningen välkomnar ett välutrustat kök och ett mysigt vardagsrum som enkelt kan förvandlas till ett bekvämt extra sovrum. Här finns också ett bekvämt badrum och en charmig innergård perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På övervåningen väntar ett rymligt sovrum, ett stilrent badrum och en härlig terrass med panoramautsikt över havet!
Detta fantastiska hem säljs fullt möblerat och utrustat med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, varmvattenberedare med solpaneler och komplett utbud av elektriska apparater och hushållsapparater. Missa inte chansen att äga detta drömhem på Tilos.

https://youtu.be/B8xMO15uyjo

Visa mer
Tilos Tilos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 77 kvm
  • Pris: 150 000 EUR
  • Område: Livadia

150 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Tilos

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
2 rum
Boarea
77 m²

Avstånd

Hav
150 m

Ekonomi

Utgångspris
150 000 EUR

dokument

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder