Såld radhus på Tilos i Livadia
Livadia

Tilos

Havsutsikt villa på centrala Tilos!

Såld

Havsutsikt villa på centrala Tilos!

Ett fantastiskt hus är till salu i hjärtat av Tilos, Livadia med havsutsikt. Denna oberoende tvåvåningsvilla på 77 kvm är perfekt belägen i hjärtat av Tilos centrum och det populära bageriet. Med närhet till huvudtorget, hamnen och den vackra stranden är detta ett drömhem för både lokala invånare och semesterfirare.
På bottenvåningen välkomnar ett välutrustat kök och ett mysigt vardagsrum som enkelt kan förvandlas till ett bekvämt extra sovrum. Här finns också ett bekvämt badrum och en charmig innergård perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På övervåningen väntar ett rymligt sovrum, ett stilrent badrum och en härlig terrass med panoramautsikt över havet!
Detta fantastiska hem säljs fullt möblerat och utrustat med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, varmvattenberedare med solpaneler och komplett utbud av elektriska apparater och hushållsapparater. Missa inte chansen att äga detta drömhem på Tilos.

https://youtu.be/B8xMO15uyjo

Visa mer
Slutpris

130 000 EUR

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.