Villa till salu på Korfu i Astrakeri
Astrakeri

Korfu

Upplev magisk, privat villa direkt på stranden på Korfu

Till salu

Upplev magisk, privat villa direkt på stranden på Korfu

Välkommen till en oas av elegans och lugn, inbäddad på den norra exklusiva kusten av det eftertraktade Korfu, där tiden tycks stå stilla. Denna magnifika villa, omfamnad av en frodig stor mark på nästan 5000 kvm, fullt med oliv- och fruktträd bjuder in till en livsstil av oöverträffad komfort och avskildhet.
Med sina imponerande 470 kvm utstrålar denna bostad en känsla av generös rymd och välkomnande atmosfär. Väl inuti möts du av fem eleganta rum, inklusive fyra sällsynt rymliga sovrum och fyra privata badrum, var och en utformad för att skapa avskildhet, avkoppling och välbefinnande. Passar även perfekt för uthyrning, då tre av sovrummen på övre våningen är utformade som separata rum med egen nyckel och ingång.
Denna pärla från 1991 har inte bara omfamnat modernitetens bekvämligheter, utan har även genomgått en omfattande renovering år 2022, vilket framhäver dess tidlösa skönhet och förhöjer dess charm till nya höjder av prakt och stil.
Belägen i den charmiga byn Astrakeri, med en unik närhet till den populära sandstranden Astrakeri på ena sidan och Yialos stranden på den andra, erbjuder denna villa en möjlighet att förena sig med naturen och njuta av dess skönhet i fullständig avskildhet. Här kan du njuta av stillhet och frid, omgiven av den orörda skönheten på Korfu.

https://youtu.be/Vdns5OC-Xzs

Visa mer
Korfu Korfu [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 600 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 470 kvm
  • Byggnadsår: 1991 - 2022 Renoverad
  • Område: Astrakeri

1 600 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Korfu

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
470 m²
Tomtarea
4 800 kvm

Avstånd

Affärscentrum
36 000 m
Centrum
7 000 m
Flygplats
35 000 m
Mataffär
250 m
Sjukhus
28 000 m
Strand
50 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1991, 2022 Renoverad 

Ekonomi

Utgångspris
1 600 000 EUR

dokument

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder