Villa till salu på Sparto i Aetolia-Acarnania
Aetolia-Acarnania

Sparto

Modern villa på höjden med havsutsikt

Till salu

Modern villa på höjden med havsutsikt

Denna charmiga villa, byggår 1995, ligger undangömt i en lugn, lokal grekisk by i Sparto. På den 1000 kvm stora tomten finns möjlighet att dela marken i två och bygga ytterligare ett hus, upp till 132 kvm, vilket gör det till en utmärkt möjlighet för dem som vill investera eller skapa ytterligare bostadsyta.

Fastigheten har en stor terrass som är perfekt för att njuta av den fantastiska havsutsikten och beskåda den vackra solnedgången. Huset är designat med en elegant, modern stil och säkerställer komfort med luftkonditionering i alla rum.

Villan är belägen ett stenkast havet och flera fantastiska stränder. Samtidigt ligger huset bara 42 km från flygplatsen. Detta hem är perfekt för dig som letar efter ett lugnt liv vid havet med potential att expandera.

Dörrar och fönster
Varje fönster och dörr har utrustats med inbyggda skärmar och insektsnät för att ge komfort och bekvämlighet utan att kompromissa med utrymme eller estetik. Dessutom har alla en glasdörr som enkelt dras in i väggarna. Det här smarta design valet maximerar utrymmet och behåller hemmets eleganta, moderna utseende.

Sovrum
Sovrummets layout är genialiskt designad med avskildhet i åtanke. Vart och ett av sovrummen ligger i ett separat hörn av huset, vilket skapar en personlig tillflyktsort för de boende. Varje sovrum kan bekvämt rymma king size-sängar, och luftkonditionering finns i alla rum

Lagring
Till skillnad mot många andra villor har denna gott om förvaringsutrymmen. Ett dedikerat förråd är utrustat med en stor inbyggd enhet, vilket möjliggör förvaring av hushållsartiklar, säsongsbetonade dekorationer och resväskor, vilket säkerställer att bostads utrymmena förblir stilrena.

Badrum
Det finns två välutrustade badrum, båda med dusch och toalett.

Visa mer
Sparto Sparto [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 275 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum varav 4 sovrum
  • Boarea: 138 kvm
  • Tomtarea: 1 000 kvm
  • Byggnadsår: 1995
  • Område: Aetolia-Acarnania

275 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Sparto

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 000 kvm
Tomt
Rätt att bygga ytterligare 132 kvm på tomten

Avstånd

Centrum
100 m
Flygplats
42 000 m
Mataffär
100 m
Strand
900 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1995 

Ekonomi

Utgångspris
275 000 EUR

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.