Villa till salu på Tilos i Livadia
Livadia

Tilos

Charmig villa på idylliska Tilos

Till salu

Charmig villa på idylliska Tilos

Centralt beläget i den lilla byns centrum och endast 5 min promenad från hamnen hittar du detta charmiga hus som erbjuder boende på flera nivåer. Det första utrymmet som ligger på markplan har sovrum, duschrum med toalett, vardagsrum och kök i olika etage. Här finns gott om plats för en matplats samt en stor bäddsoffa som ger extra sovutrymme.
Den andra delen når du via huvudentren, 4 meter över gatunivån, här möts du av en härlig uteplats som sträcker sig cirka 3,5 x 3,5 meter. Uteplatsen har en generös pergola med segelduk som ger skönt skydd. Det är en plats som inbjuder till utomhusmiddagar och skapar en fridfull och avslappnad atmosfär, perfekt för kvällens drinkar och sammankomster med familj och vänner.
På olika etage når du vardagsrum, matplats, avslappningsytor, sovrum, ett välutrustat kök och smarta specialbyggda förvaringslösningar. Ett par steg ner finns ett praktiskt förrådsutrymme med tvättmaskin och tillgång till det rymliga badrummet, som nyligen renoverats under 2023. Badrummet har en avfuktare och generöst med skåputrymme.
En trappa upp från huvudentrén hittar du studion, där ljuset flödar in genom balkongdörrarna som öppnar upp till en rymlig balkong, omkaklad i år 2023. Balkongen erbjuder en fantastisk utsikt över Livadiabukten och havet. Det är en underbar plats att njuta av en kvällsdrink eller för att bevittna soluppgången. Studion har plats för en rymlig bäddsoffa, ett eget badrum och en praktisk pentry
Trappor på utsidan av huset och låsbara dörrar ger flexibilitet i användningen av utrymmen. Hela huset har smarta lösningar för förvaring och anpassning, vilket gör det till en unik och mångsidig bostad. Även om huset är en byggnad kan det betraktas som tre separata utrymmen på en tomt, vilket möjliggör flexibelt familjeliv och kan nyttjas som tre oberoende semester uthyrningar

Visa mer
Tilos Tilos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 240 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 102 kvm
  • Byggnadsår: 1984
  • Område: Livadia

240 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Tilos

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
102 m²

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1984 

Ekonomi

Utgångspris
240 000 EUR

dokument

Allmänt om området

Tilos som är en liten och lugn ö, har gått i bräschen för grön omställning med sin naturliga skönhet. En stor del av ön är ekopark, och vandringslederna är många. Flera natursköna leder utgår från pittoreska Livadia.

Övrigt

För att ta sig till Tilos flyger du till Rhodos eller Kos och därifrån går det färja till Tilos hamn, Livadia (Rhodos - Tilos med färja ca 2h). Alternativt flyg till Athen och sedan Blue Star färjan från Piraeus.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.