Lägenhet till salu på Tilos i Livadia
Livadia

Tilos

Charmig lägenhet i perfekt läge på Tilos

Till salu

Charmig lägenhet i perfekt läge på Tilos

Välkommen till denna mysiga lägenhet i en pittoresk femlägenhetsbyggnad, belägen i hjärtat av Livadia på Tilos. Lägenheten ligger på andra våningen, och erbjuder en fridfull oas med en magnifik utsikt över omgivande berg och grönskande olivlundar. Mitt emot byggnaden står två små kapell vilket ger en extra touch av historisk charm till området.
Lägenheten är på 67,5 kvadratmeter och omfattar ett kombinerad kök- och vardagsrum samt två sovrum. Här finns också två terrasser – den mindre med morgonsol och den större erbjuder den perfekta stämningen för middagar och avkoppling på kvällen.
Vid foten av trappan ligger en liten jordremsa, avgränsad av en låg mur med en liten port som leder till den gemensamma gården. Här finns två praktfulla citronträd och på fasaden slingrar en böljande bougainvillea upp längs väggen till spaljén på den större terrassen.
Lägenhet erbjuder luftkonditionering i alla rum, ny spis och tvättmaskin installerad 2023.
En solfångare säkrar varmvattentillgången under större delen av året. Vid behov kan solfångarens vattentank eluppvärmas, och denna tillsats byttes 2019. Det finns både scooter och kajak till försäljning också om så önskas.

Video: https://youtu.be/6vZNbQ0_4wM

Visa mer
Tilos Tilos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 67.5 kvm
  • Pris: 135 000 EUR
  • Byggnadsår: 2005
  • Våning: 2 av 2, ej hiss
  • Område: Livadia

135 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Tilos

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
67.5 m²
Våning
2 av 2

Avstånd

Centrum
500 m
Hav
200 m

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2005
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
135 000 EUR

Allmänt om området

Tilos som är en liten och lugn ö, har gått i bräschen för grön omställning med sin naturliga skönhet. En stor del av ön är ekopark, och vandringslederna är många. Flera natursköna leder utgår från pittoreska Livadia.

Övrigt

För att ta sig till Tilos flyger du till Rhodos eller Kos och därifrån går det färja till Tilos hamn, Livadia (Rhodos - Tilos med färja ca 2h)

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.