Villa till salu på Rhodos i Grekland
Grekland

Rhodos

Strandnära hus på Rhodos

Till salu

Strandnära hus på Rhodos

Rhodos Rhodos [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 270 000 EUR
  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 80 kvm
  • Område: Grekland

270 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Rhodos

5 min från stranden i Lachania ligger det här fantastiska stenhuset med magisk havsutsikt! Bostaden sträcker sig över 2 våningar på en total yta om 80 kvadratmeter. På den öppna bottenvåningen finns ett rymligt kök med matplats, vardagsrum samt ett rymligt badrum med dusch, medan den soliga privata terrassen erbjuder avkoppling med en fantastisk utsikt över den blå horisonten. En specialdesignad korridor leder till det moderna badrummet med dusch och här ligger också master bedroom, som inkluderar ett inbyggt badkar i minimal chic design. En inre trappa leder upp till andra våningen där det andra sovrummet ligger; rummet kan också nås via den yttre trappan för fullständig självständighet.
Konstruktionen är naturliga material som sten i kombination med den vita färgen och de enkla dekorativa detaljerna som ger en känsla av lyx. Byggnaden har aircondition samt parkering med plats för 2 bilar. Uteplatsen har ett speciellt designat skuggigt område för obegränsad avkoppling och en modern pool.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johanna Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johanna Strand

Grekland

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
400 kvm

Avstånd

Flygplats
75 000 m
Mataffär
10 000 m
Sjukhus
65 000 m

Ekonomi

Utgångspris
270 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder