Såld lägenhet på Norra catalinagränd 26 i Hägernäs Strand
Hägernäs Strand

Norra catalinagränd 26

Såld

Unikt läge precis vid vattnet med en helt fantastisk sjöutsikt!

Otroligt trevlig trea om 102 kvm med stora fönsterpartier belägen precis vid vattnet i populära Hägernäs Strand. Bostaden kan även disponeras som en fyra. Här har du två balkonger. En med morgon- och kvällssol sommartid och en större med sol från morgon och hela dagen. Bostaden har genomgående fint skick med ljust och luftigt vardagsrum som har en unik utsikt över vattnet, luftigt kök i direkt anslutning till vardagsrummet, två sovrum, ett badrum och en gäst WC samt en stor klädkammare i anslutning till hallen. Det är en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Här kan du förslagsvis börja dagen med att ta på dig morgonrocken och på några minuters promenadavstånd gå ner till vattnet för ett morgondopp. På sommaren finns fantastiska bad och solmöjligheter på bryggorna precis utanför dörren eller om man så föredrar en kort promenad till sandstranden vid Hägernäsbadet. På vintern fantastisk långfärdsskridskoåkning med relativt tidig och stabil is i viken.

Bostadsrättsföreningen Flygbryggan ligger i Hägernäs Strand en nybyggd stadsdel i Täby - precis intill vattnet i Stora Värtans nordligaste spets. Det består av fem hus med 65 lägenheter och ett antal affärslokaler. I närområdet har vi sköna naturområden, tennishall, ishall och fotbollsplaner samt shopping i Täby Centrum.

Byggnaderna är utformade i fyra flerbostadshus samt en fristående byggnad i två plan med en restauranglokal och en bostadslägenhet. Två mindre byggnader innehåller 2 soprum, 3 cykelrum och en undercentral. Den totala bostadsytan är ca 6090 kvm. I fastigheterna finns också sju lokaler med en total uthyrningsbar yta om ca 788 kvm. Affärslokalerna är en bra inkomstkälla för föreningen.

Hägernäs Strand ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens område i Södra Hägernäs i Täby. Området som är mycket attraktivt beläget vid vattnet bjuder på en vidsträckt sjöutsikt och är ett av norra StorStockholms attraktivaste bostadsområden. Båt kan man hyra på den lokala båtklubben om du blir medlem. (Hägerns Strands bryggor). I närområdet finns även ett gym som är öppet kl. 05-23 samt ett hunddagis.

I området finns bl a ett antal butiker, 3 restauranger samt ett bageri. Här går den 7 km långa strandpromenaden förbi som sträcker sig bort mot Näsby Park. På gångavstånd finns ytterligare restauranger, badplats, fotbollsplan, sporthall samt en hockeyhall. Inom bekvämt räckhåll finns ett flertal golfbanor och alldeles i närheten ligger Rönninge by, ett naturreservat med en levande bondgård och café. Mer information på: www.hagernasstrand.se

Hägernäs Strand har fullgoda kommunikationer. En lokal busslinje (604) som går mellan Danderyds sjukhus via Täby Centrum till Hägernäs Station går genom området. Buss 629 som har hållplats vid Flygsvängen går mellan Danderyds sjukhus och Ullna strand via Arninge, samt nattbussen 691 som går mellan Odenplan och Hägernäs. Roslagsbanan från Hägernäs Station tar dig till Stockholm och Östra Station på cirka 20-25 minuter. Vill man ta bilen tar det bara några minuter till Täby Centrum och Arninge Centrum med dess kommers och kultur.

Visa mer
Slutpris

6 800 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sara Bjerwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong 1

Kök

Sovrum 1

Balkong 2

Sovrum 2

Gäst-WC

Badrum

Hall

Hägernäs Strand

Övriga bilder

Planlösning