Såld lägenhet på Brännkyrkagatan 77B, 6 tr i Södermalm
Södermalm

Brännkyrkagatan 77B, 6 tr

Balkong i soligt och högt söderläge

Såld

Balkong i soligt och högt söderläge

Renoveringschans! Skapa din drömbostad i denna välplanerade 3:a, som även kan bli en trevlig 4:a, med balkong i soligt och högt söderläge mot trevlig innergård. Här bor du med en rogivande utsikt över himmel, takåsar, tinnar och torn. Stora perspektivfönster i högt läge ger ett underbart ljusinsläpp till denna husgenomgående och trevliga planlösning. Bostaden har ett fräscht, renoverat badrum. I övrigt renoveringsbehov av ytskikten.

Perfekt planlösning med stort, ljust vardagsrum, balkong i högt och rofyllt gårdsläge, två sovrum i insynsskyddat läge, varav ett föräldrarsovrum med plats för en rejäl garderobsvägg och ett sovrum med två rymliga inbyggda garderober i original, hall med walk-in-closet samt kök med stor matplats. Matrumsdelen kan göras om till ytterligare ett sovrum/rum vid behov.

Lugnt läge samtidigt centralt med 200 meter till tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm eller 300 meter till Mariatorgets tunnelbana samt ett stenkast till suveräna busskommunikationer. Pendeltåg vid södra station når du på 10 minuters promenad.

Huset ligger på en lugn och attraktiv adress på återvändsgata med närhet till Bysistorget och Mariatorget. Populära, härliga kvarter nära den charmiga delen av Hornsgatan med "småstadskänsla" och en mångfald av småbutiker, kaféer och restauranger från Zinkensdamm mot Mariatorget och Slussen. Alldeles i närheten, 300 meter från bostaden, ligger härliga Skinnvarviksparken med sin vackra utsikt. På promenadsavstånd når du även pittoreska Mariaberget, Långholmen, Tantolunden med många möjligheter till aktiviteter inklusive bad och Söders utbud av kultur, kaféer, restauranger och shopping.

I den låga avgiften om 2 254 kr ingår bredband 1000/1000 Mbit, TV, värme, vatten och bostadsrättstillägg. Här bor du i en trygg, stabil förening med välunderhållna byggnader samt garage med laddstolpar för elbilar, biltvättplats och däckförråd, cykel- och barnvagnsrum samt bastu och gym. Därtill finns en trevlig, välskött innergård.

Det är en äkta bostadsrättsförening som äger sin mark och är lågt belånad med endast 3 546 kr per kvm i lån (PS. Det är jättebra!). För ytterligare information om föreningen, se senaste årsredovisning, stadgar och energideklaration samt titta gärna in på föreningens hemsida: storuven.bostadsratterna.se.

Varmt välkommen att ställa frågor inför ditt lägenhetsköp. Jag svarar gärna och förklarar med glädje de begrepp som du eventuellt inte är bekant med. Tillsammans kan vi även göra jämförelser med andra föreningar, till exempel vad gäller dess ekonomi och fastighetens skick.

För att hålla dig uppdaterad i försäljningsprocessen, boka gärna ditt visningsdeltagande! Om du ser annonsen på t ex hemnet, booli eller boneo, klicka på "Läs mer hos mäklaren". Då kommer du till annonsen på Svenska Mäklarhuset – SMH Livings hemsida där du kan föranmäla dig till visning och bli uppdaterad i försäljningsprocessen.

Jag ser fram emot att höras av och ses på visning. Välkommen!

Allra bästa hälsningar,
Michael på Svenska Mäklarhuset

Visa mer
Slutpris

8 510 000 SEK

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Matrum

Kök

Badrum

Sovrum 1

Walk-in-closet

Sovrum 2

Hall

Fastigheten

Övriga bilder

Om ett sovrum till skapas kan även öppnas upp mellan kök och vardagsrum

Planlösning

Nuvarande planlösning

Alternativ planlösning