Michael Schlumpf
Michael Schlumpf Michael Schlumpf [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Michael Schlumpf

Mitt namn är Michael. Jag jobbar som mäklare sedan 1995 förutom under två kortare uppehåll då jag fördjupade min kompetens inom marknadsföring och fastighetsfinansiering. Mina kollegor och kunder beskriver mig som mycket kompetent, lyhörd och entusiastisk.

Min målsättning i varje affär är att du som säljare och köpare ska känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen och vara exceptionellt nöjd efter avslutad affär. Med en gedigen yrkeserfarenhet i ryggen och den mest kompletta marknadsföringsmixen erbjuds du de rätta förutsättningarna för att bättre betalt för din bostad.

SMH Livings unika koncept med nära samarbeten med bl a arkitekter, byggare, jurister och bolåneförmedlare gör det enkelt för dig att bli riktigt nöjd med bostadsaffärens alla delar.

Varmt välkommen att kontakta mig om du funderar på att förändra ditt boende så bokar vi ett möte. Självklart erbjuder jag dig en värdering av din bostad, helt kostnadsfritt.

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.