Såld lägenhet på Aprikosgatan 37, 3 tr i Hässelby Strand
Hässelby Strand

Aprikosgatan 37, 3 tr

Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol

Såld

Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol

Solig balkong i väster!

Ljus och rymlig 2:a med solig balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol. Här får du en romantisk plats att följa solnedgången på och njuta av alla färgerna på himlen. Bostaden ligger högst upp i huset i insynsskyddat läge med utsikt mot himmel, träd och grönska.

Det här är en mycket välplanerad bostad med stora perspektivfönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Lägenheten är i fint skick med renoverat, fullutrustat kök och fräscht helkaklat badrum med fönster samt tvättmaskin. Det finns även en rymlig walk-in-closet.

Här bor du i ett lugnt och rofyllt läge mitt i naturen med Mälarens vatten och strandpromenad i söder samtidigt som det endast är ca 250 meter till Hässelby strands centrum/Maltesholmstorget. På bekvämt promenadavstånd om ca 4 minuter finns tunnelbanans gröna linje, välsorterade livsmedelsbutiken Hemköp, restauranger, apotek, Puls och träning och blomsterbutik med mera. Med tunnelbanan tar det endast 5 min till Vällingby Centrum och 33 min till Stockholm central.

Natursköna omgivningar nära Maltesholmsbadet, Grimsta naturreservat/Grimstaskogen, småbåtshamn, Kanaanbadet och Kanaans trädgårdscafé. Brf Mirabellen är en underbar plats för avkoppling vid vatten och grönskande natur. Det finns något för alla här, du kan promenera, jogga, bada eller bara njuta av en lugn stund vid vattnet. Detta är även ett drömläge för dig som tycker om att paddla eller ta en båttur i Mälaren.

Välskött och stabil HSB förening med låg belåning om endast ca 2 500 kr per kvm (PS. Det är jättebra!). Bostadsrätten är en del av HSB Brf Mirabellen med 459 lägenheter och är en av de äldsta föreningarna i området. I föreningen finns mervärden som bland annat övernattningslägenheter, föreningslokal, bastu och motionsrum, garage- och parkeringsplatser, med och utan el, varav 12 laddstolpar till elbilar.

Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning, som innehåller utförlig information om föreningens verksamhet, stadgar och energideklaration samt titta in på föreningens informativa hemsida, www.mirabellen.se för mer information om föreningens mervärden för medlemmarna.

Varmt välkommen att ställa frågor inför ditt lägenhetsköp. Jag svarar gärna och förklarar med glädje de begrepp som du eventuellt inte är bekant med. Tillsammans kan vi även göra jämförelser med andra föreningar, till exempel vad gäller dess ekonomi och fastighetens skick.

För att hålla dig uppdaterad i försäljningsprocessen, boka gärna ditt visningsdeltagande! Om du ser annonsen på t ex hemnet, booli eller boneo, klicka på "Läs mer hos mäklaren". Då kommer du till annonsen på Svenska Mäklarhuset – SMH Livings hemsida där du kan föranmäla dig till visning och bli uppdaterad i försäljningsprocessen.

Jag ser fram emot att höras av och ses på visning. Välkommen!

Allra bästa hälsningar,
Michael på Svenska Mäklarhuset

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.