Såld lägenhet på Magnus Ladulåsgatan 35 i Södermalm
Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 35

Penthouse-våning högst upp med solig terrass

Såld

Penthouse-våning högst upp med solig terrass

Underbar takvåning/penthouse med New York-känsla och fantastisk terrass i västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt magiskt vackra solnedgångar. Bostaden ligger högst upp i insynsskyddat läge med härlig vy mot himmel och vackra takåsar.

Här njuter du av en tyst och rofylld bostad belägen mot två gårdar, samtidigt som du bor centralt i roliga kvarter, mitt i Söders hjärta vid mysiga, grönskande Södermalmsallén, Swedenborgsgatans alla charmiga restauranger, kaféer och butiker upp mot vackra Mariatorget.

På bekvämt promenadavstånd når du vardagens alla praktikaliteter med ca 5 minuter till tunnelbana Mariatorget, ca 2 minuter till pendeltåget och flera busslinjer. Välsorterade ICA Kvantum når du på ett par minuter till fots.

Detta är den perfekta bostaden för dig som söker vindsvåningens charm och takvåningens generösa ljusinsläpp samt vackra, fria utsikt mot horisonten, även då du bor högst upp i vindsvåningen!

Här njuter du av att bo i en exklusiv, exceptionellt välplanerad och yteffektiv takvåning i toppskick, där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Samtidigt får du en fantastiskt ljus bostad via stora perspektivfönster från golv till tak och ett charmigt burspråk. Dessa oslagbara egenskaper ger såväl en känsla av kontakt med omgivningen som ett unikt ljusflöde och en underbar känsla av rymd.

Takvåningen är byggd i original vid husets uppförande, dvs här finns en lång historik av funktionalitet. Denna härliga bostad är välisolerad och knäpptyst. Den inger en mycket rofylld och harmonisk känsla som bara måste upplevas!

I huset finns garage, endast 2 300 kr/mån inkl el. Föreningen hyr även ut parkeringsplatser till bilpools-företagen M och Kinto Share. Ett smart och smidigt sätt att ha tillgång till fräscha fina bilar till vettiga priser utan att själv behöva köpa en bil. Ytterligare fördelar med att bo i denna förening är bland annat att föreningen erbjuder två gästlägenheter samt en samlingslokal. Dessutom finns snickar-, hobby- och pingisrum samt stora tvättstugor. Se gärna designationen.se för detaljer.

Här bor du i en trygg, stabil och äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi, endast ca 3 600 kr per kvm total boa i lån (PS. Det är jättebra!). Utöver detta finns stora dolda tillgångar i form av 16 hyresrätter vilka föreningen upplåter med bostadsrätt och säljer i takt med att de blir friställda. Bara under de två senaste åren har detta inbringat hela 12 Mkr till föreningen i extra inkomster. Vilka dessutom är skattebefriade.

Månadsavgiften är endast 2 418 kr och det finns ingen beslutad avgiftshöjning, vilket väldigt många andra föreningar har tvingats till det senaste året bland annat på grund av hög belåning och tillhörande ökande räntekostnader. Ta gärna del av föreningens senaste årsredovisning, stadgar och energideklaration samt hemsidan, designationen.se.

Varmt välkommen att ställa frågor inför ditt lägenhetsköp. Jag svarar gärna och förklarar med glädje de begrepp som du eventuellt inte är bekant med. Tillsammans kan vi även göra jämförelser med andra föreningar, till exempel vad gäller dess ekonomi och fastighetens skick.

För att hålla dig uppdaterad i försäljningsprocessen, boka gärna ditt visningsdeltagande! Om du ser annonsen på t ex hemnet, booli eller boneo, klicka på "Läs mer hos mäklaren". Då kommer du till annonsen på Svenska Mäklarhuset – SMH Livings hemsida där du kan föranmäla dig till visning och bli uppdaterad i försäljningsprocessen.

Jag ser fram emot att höras av och ses på visning. Välkommen!

Allra bästa hälsningar,
Michael på Svenska Mäklarhusets innerstadskontor – SMH Living

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Michael Schlumpf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.